Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Psycho Freak 4mm Chestzip 2019 Våtdrakt

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Psycho Freak -kolleksjonen fra O'Neill har deres aller beste våtdrakter når det gjelder varme. Disse vil nemlig holde deg god og varm gjennom hele dagen lang uti vannet mens du koser deg med din vannsport. Siden denne våtdrakten er en del av Psycho-kolleksjonen, så kan du jo være trygg på at den er stappfull av hi-tech som vil virkelig levere varene. Den gir deg også en strålende bevegelsesfrihet slik at du kan kjenne deg komfortabel og god når det er vannsport-action på gang.

Egenskaper:

  • Ermer/Skuldre/Skinnbein/Legger: TechnoButter 3
    • Technobutter 3 er et eksklusivt materiale fra O'Neill som er svært tøyelig. Kjempelett neopren har blitt fusjonert med en Envy-skumgummikjerne. Rett og slett det perfekte materiale til å gi god varme og komfort gjennom hele dagen.
  • Bryst/Rygg: TechnoButter Air Firewall SmoothSkin
    • Detter er den mest avanserte og isolerende typen av neopren som er tilgjengelig i hele O'Neill sitt utvalg. Ved å bruke fanget luft, så har de klart å gjøre dette Firewall-materiale i stand til å virkelig levere en god varme der hvor det trengs. Denne teknologien gjør også våtdrakten både vindtett og hurtigtørkende.
  • Underkropp/Øvre Bakdel: TechnoButter 3 Firewall
    • Trippelt lag med Firewall-konstruksjonen hvor ytterlaget er et TB3-ytterplaggsmateriale, som er laget fra svært tøyelig hydrofobegarn med perfekte egenskaper for vannsport. Under her vil du finne en kjempelett Envy-skumgummikjerne som gir en strålende isolasjon med minimalt bruk av materialer. TB Firewall er navnet på selve kjernen, denne har et spesielt lag som holder svært godt på varmen - midt i blinken for deg som driver på med vannsport.
  • Super Sømmesveising
    • Dette er en 4 mm tykk silikonbasert uretanforsegling som har blitt påført både på innsiden og utsiden - med et trippelt lag av sømmesveisende lim. Dette er en lettvektet teknikk som ikke gnager og gir irritasjon på huden, i tillegg blir da også våtdrakten vanntett her og svært tøyelig.
  • F.U.Z.E. Lukkesystem
    • F.U.Z.E. (Front Upper Zip Entry) minner svært om Z.E.N. -lukkesystemet i selve konstruksjonen, bare det at F.U.Z.E har blitt montert istedenfor foran i brystområdet. Dette systemet vil gi godfølelsen av å være trygg og tørr, i tillegg til at du får en utmerket bevegelsesfrihet med denne våtdrakten på deg.
  • Super Forseglede Endekanter
    • Denne teknologien gir deg en aller beste vanntettheten og holdbarheten som finnes i hele O'Neill sitt utvalg. Designet med lavprofils endekanter som gir en tett, god og forseglet passform.

Spesifikasjoner

Tykkelse:
4/3mm
Aktivitet:
Wakeboarding, Kitesurfing, Surfing, Brettseiling, SUP (Stand Up Paddling)
Zip Type:
Chest Zip
Vann Tempratur:
5-14 °C
Våtdrakt Type:
Fullsuit
Kjønn:
Mann
Årgangen:
19

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro