×
Meny

O'Neill Våtdrakt + Gratis Våtdrakt Bag

Beskrivelse

Gjør deg klar til å fange noen bølger med vår O'Neill våtdrakt + gratis våtdraktpose! Dette utrolige tilbudet kombinerer den ultimate våtdrakten fra det ikoniske merket O'Neill med en stilig våtdraktveske og valgfrie SkatePro-solbriller. Enten du er en erfaren surfer eller nettopp har begynt, har pakken alt du trenger for å gjøre denne sommeren til den mest minneverdige hittil.

Du kan mikse og matche alt etter hva du foretrekker. Velg fra vårt utvalg av O'Neill våtdrakter som passer til alle kroppstyper og stiler. Alle våtdraktene er laget av materialer av høy kvalitet som gir eksepsjonell varme, fleksibilitet og holdbarhet. Ikke glem at du også kan legge til en gratis våtdraktpose for praktisk oppbevaring av drakten. I tillegg kan du legge til et par av våre populære SkatePro-solbriller gratis for å fullføre strandlooken din. Disse solbrillene gir suveren beskyttelse mot solen og sitter komfortabelt.

Ved å velge vår pakkeløsning sparer du mye penger sammenlignet med å kjøpe produktene hver for seg. I tillegg får du alt du trenger i én pakke som er enkel å kjøpe. Gjør deg klar til å dra på stranden med denne utrolige pakken, og gjør deg bemerket i sommer.

Vis alle

omtaler   (1)

Det er ingen kundeanmeldelser på norsk. Vis produktomtaler på andre språk (1 produktomtaler)

SkatePro