MENY

Powerslide Hofte Beskyttelsesbukser Standard

NOK 339,-
NOK 429,- SPAR NOK 90,-
Powerslide skates
Zoom
Vennligst velg størrelse 
Lagre til senere
 stk

Beskrivelse

Beskytter mot de verste støt ved hofte og halebein. God til nybegynnere såvel som øvede.

Åndbart 3-D aerospace mesh-materiale.
Lycra™ stretch-materiale.
High impact dual Eva-skum.
3-D anatomisk utformet.
Lettvekt og fleksibel.
Kan brukes til alle former for actionsport.

Størrelser:

Hvis du leser størrelsesguiden og du kan se at din lengde/vekt ligger i mellom to størrelser, anbefaler vi at du velger en mindre størrelse for en mer stram passform.

Omtaler

Bruker den som beskyttelses bukse under dommerbuksa når jeg dømmer hockey kamper . Liten og nett , og jeg har full bevegelighet. Super beskyttelse til en hockeydommer :)
Rita Helene Rygh (Sarpsborg)
06-03-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Eg er nesten 72 år, og skal bruke det etter lårbeisbrudd. Håpar først å prøve meg med ski på flatmark, og i 2018 igjen å renne telemark. Har brote ein del andre bein i skulder, til det har eg kjøpt "heilbrynje". Den passar framifrå, og trur den skal vere til hjelp for å få meg på ski igjen!
Eldmar Korsnes (Batnfjordsøra)
27-12-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Ufortjent rykte. Disse beskytter godt mot slag fra lette objekter i høy hastighet. Som en ball, pisk, pinne, ol. De beskytter derimot ikke mot tunge støt, som å falle på isen når du står på snowboard/ski. Paddingen oppleves som en hard skummadrass med et papp belegg, og spesielt halebeinbeskyttelsen er ganske håpløs. Når man sitter kan man med en gang kjenne at halebeinbeskyttelsen konsentrerer energi rett i halebeinet - fremfor å spre den utover et større område. Det betyr at det er høyere risiko for å skade halebeinet om du faller med disse. Litt som å lime en legokloss på rumpa.
johan b. (Oslo)
07-12-2016
Stemmer: 2 av 5 mulige!
Veldig fine bukser til mitt bruk, jeg bruker normalt Str L bestilte dem i str M men de ble alt for store, fant ut at også str S hadde blitt for store, så frem med symaskin å sydde dem inn 3,5 cm foran å de sitter nå som ett skudd, å veldig rask levering veldig fornøyd med handelen fra Skaterpro
Roar Morten Lindberget (Hønefoss)
06-07-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Alltid superrask levering fra SkatePro! Veldig fornøyd, og kommer garantert til å handle hos dere igjen. Og buksa, den reddet halebeinet : )
Tine Johnsen (Kristiansand S)
08-03-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Veldig fornøyd med ordre effektuering fra Skatepro. Synd Postnord bruker lang tid på levering. God beskyttelse i buksen, men litt stor i størrelse og medium var ikke i sortimentet. Bruker vanligvis large, men her kunne jeg brukt medium
Ørjan Christensen (Tjøme)
19-08-2015
Stemmer: 3 av 5 mulige!
BRA
Emrah Erkisi (Sunndalsøra)
11-07-2013
Stemmer: 5 av 5 mulige!
godt fornøyd
Freddy Langmo (Drag)
14-05-2013
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Gir godt inntrykk. De må sitte under et annet plagg. De er noget store i størrelsen. Jeg er 32-33" i livet og har ganske kraftige sykkellår (82KG i vekt). Kjøpte L, men måtte sende tilbake og velge M for at de skulle sitte stramt slik det er tenkt.
Arild Skullerud (Oslo)
26-04-2013
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Virker bra, rimelige, dvs rimeligere og like bra som dyrere bukser kjøpt andre steder, størrelse large er litt større enn jag hadde ventet, halebensbeskyttelsen er stiv, slik at man må jobbe med å bøye den til riktig form.
Thomas Hansteen Hansteen (Oslo)
28-06-2010
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Nærmest ingen beskyttelse.. lidt som at have en tynd pude på.
Emil Åmand Christensen
28-04-2016
Stemmer: 2 av 5 mulige!
Hurtig levering til butik, hvor jeg afhentede dem. Bukserne levede helt op til forventningerne ud fra den online fremvisning, bortset fra at jeg købte dem et nummer mindre, da mange af anmeldelserne sagde at de er store af størrelse. Og de passer perfekt i et nummer mindre end hans vanlige størrelse. Min søn er på ski/snowboardferie med dem lige nu, han siger de sidder godt, at han ikke rigtig mærker at have dem på, rent bevægelsesmæssigt. Han er ny på snowboard og får mange slag på bagdelen, så han er rigtig glad for dem, selv om han godt kan mærke slagene. Om de holder til 14 dages ski/snowboard ferie må jeg se når han kommer hjem
Helle Løvschall (Frederiksberg C)
23-03-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Varen er returneret - sjusket lavet, så beskyttelsespuderne tilsyneladende sidder tilfældigt og bestemt ikke tillidsvækkende.
L. Christensen (Fredericia)
04-03-2016
Stemmer: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Vi er kede af at varen ikke levede op til forventningerne. Hvis du oplever fejl eller mangler på dine købte produkter, hører vi meget gerne fra dig så vi kan kigge nærmere på sagen. Vi kan kontaktes på telefon 70 500 333 eller email@skatepro.dk, husk at oplyse dit ordre nr. når du henvender dig.
/Frederik
Super gode til ski og snowboard
Annika Hansen
02-03-2016
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Trygg e-handel