Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
MENY
Powerslide skates

Powerslide Hofte Beskyttelsesbukser Standard

NOK 449,-
 
(145)
Zoom
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Fra samme merke
Beskrivelse

Beskytter mot de verste støtene i områdene ved hofte og halebein. Like god til både nybegynnere såvel som de mer trente og erfarne skaterne.

Egenskaper:

  • Pustende 3-D aerospace eshmateriale.
  • Lycra™ stretch-materiale.
  • High Impact Dual EVA-skum.
  • 3-D anatomisk formet.
  • Lettvektet og fleksibel.
  • Passer for alle typer actionsport.

Hvis du leser størrelsesguiden og ser at din størrelse ligger midt i mellom 2 størrelser her - da anbefaler vi at du velger én størrelse lavere istedenfor én størrelse over. Fordi da vil du få en mer tett og god passform.

omtaler  
 
(145)
Den kom fram til slutt. Det var rask respons på klagen da den første forsendelsen ikke kom fram. Har ikke testet produktet enda men det blir.
Magnus Tjelle (Trondheim)
20-06-2017
Stemmer: 3 av 5 mulige!
Bruker den som beskyttelses bukse under dommerbuksa når jeg dømmer hockey kamper . Liten og nett , og jeg har full bevegelighet. Super beskyttelse til en hockeydommer :)
Rita Helene Rygh (Sarpsborg)
06-03-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Eg er nesten 72 år, og skal bruke det etter lårbeisbrudd. Håpar først å prøve meg med ski på flatmark, og i 2018 igjen å renne telemark. Har brote ein del andre bein i skulder, til det har eg kjøpt "heilbrynje". Den passar framifrå, og trur den skal vere til hjelp for å få meg på ski igjen!
Eldmar Korsnes (Batnfjordsøra)
27-12-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Ufortjent rykte. Disse beskytter godt mot slag fra lette objekter i høy hastighet. Som en ball, pisk, pinne, ol. De beskytter derimot ikke mot tunge støt, som å falle på isen når du står på snowboard/ski. Paddingen oppleves som en hard skummadrass med et papp belegg, og spesielt halebeinbeskyttelsen er ganske håpløs. Når man sitter kan man med en gang kjenne at halebeinbeskyttelsen konsentrerer energi rett i halebeinet - fremfor å spre den utover et større område. Det betyr at det er høyere risiko for å skade halebeinet om du faller med disse. Litt som å lime en legokloss på rumpa.
johan b. (Oslo)
07-12-2016
Stemmer: 2 av 5 mulige!
Veldig fine bukser til mitt bruk, jeg bruker normalt Str L bestilte dem i str M men de ble alt for store, fant ut at også str S hadde blitt for store, så frem med symaskin å sydde dem inn 3,5 cm foran å de sitter nå som ett skudd, å veldig rask levering veldig fornøyd med handelen fra Skaterpro
Roar Morten Lindberget (Hønefoss)
06-07-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Alltid superrask levering fra SkatePro! Veldig fornøyd, og kommer garantert til å handle hos dere igjen. Og buksa, den reddet halebeinet : )
Tine Johnsen (Kristiansand S)
08-03-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Veldig fornøyd med ordre effektuering fra Skatepro. Synd Postnord bruker lang tid på levering. God beskyttelse i buksen, men litt stor i størrelse og medium var ikke i sortimentet. Bruker vanligvis large, men her kunne jeg brukt medium
Ørjan Christensen (Tjøme)
19-08-2015
Stemmer: 3 av 5 mulige!
BRA
Emrah Erkisi (Sunndalsøra)
11-07-2013
Stemmer: 5 av 5 mulige!
godt fornøyd
Freddy Langmo (Drag)
14-05-2013
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Gir godt inntrykk. De må sitte under et annet plagg. De er noget store i størrelsen. Jeg er 32-33" i livet og har ganske kraftige sykkellår (82KG i vekt). Kjøpte L, men måtte sende tilbake og velge M for at de skulle sitte stramt slik det er tenkt.
Arild Skullerud (Oslo)
26-04-2013
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Virker bra, rimelige, dvs rimeligere og like bra som dyrere bukser kjøpt andre steder, størrelse large er litt større enn jag hadde ventet, halebensbeskyttelsen er stiv, slik at man må jobbe med å bøye den til riktig form.
Thomas Hansteen Hansteen (Oslo)
28-06-2010
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Kvaliteten er ikke specielt god, ringe beskyttelse.
S. Nielsen (Køge)
19-09-2018
Stemmer: 2 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Vi er kede af at de ikke lever op til dine forventninger. De skulle gerne være beskyttende nok til det som de er lavet til. Hvad er det ved dem som du ikke synes er god kvalitet?
/Nicki
Brugeren er yderst tilfreds og varen bliver flittigt brugt. Det har reddet ham for mange knubs. Kan varmt anbefale beskyttelsebukserne.
Lene Cubbin (Haslev)
04-01-2018
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Passer fint, men er store i størrelserne. Måtte bytte fra medium til small.
Torben Hjelm
22-08-2017
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Vis alle 145 omtaler