×
Meny

SUP årer

  Filter
Merker

Godt å vite

Det du bruker for å styre din SUP


Du kan kjøpe det beste board i verden, men uten en ordentlig SUP åre, kommer ikke særlig langt på brettet. Man kan si, at den beste SUP åren, er den som gjør ditt arbeid lettest. Alt avhengig etter ditt behov, kan det "arbeidet", din SUP åre må gjøre, kan variere.

Hvis du primært seiler på stille vann, bør du titte etter en lett SUP åre, med den rette vinkel og overflate. Hvis dette er på plass, vil det resultere i effektive og kraftfulle tak.

Hvis du eier et felles brett, som hele familiens skiftes til å bruke, bør du velge en SUP åre, som er justerbar og holdbar.

Hvilket materiale skal min SUP åre være laget av?

Som med det meste surfer gear, er paddle board årer laget i forskjellige materialer.

Fordelene ved en Kullfiber SUP åre er ytteevne og lett vekt. Kullfiber årer finnes både i justerbare og ikke justerbare versioner. Hvis ditt mål er at minimere vekt, bør du velge en ikke justerbar kullfiber SUP paddel.

Hvis du har et beskedent budsjett, vil en Aluminium SUP åre kanskje være det riktige valget.

En tre åre er som regel laget som en klassisk åre. Dette gir et klassisk look og et lettere design. En tre SUP åre koster litt mer, men til gjengjeld har de stil, så du kan også henge de på veggen som dekorasjon.

Fiberglass er det rette valg hvis du leder etter en padle brett åre, som balanserer pris og ytelse. Et allsidigst og lett materiale.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser