×
Meny

Beskyttelse til vannsport

Beskyttelse Vannsport - Alltid bedre med litt ekstra

Selv om du utfører dine favoritt ekstremsport på vannet, ikke la deg lure. Vannsport kan være ekstremt farlig, og det er viktig at du har riktig beskyttelsesutstyr hvis du ikke vil forårsake unødvendig skade på hodet eller kroppen din.

Fra redningsvester, wakeboard hjelmer og wakeboard vester - vi har alle slags beskyttelsesutstyr som du noen gang kan drømme om å få fingrene inn.

Vi har et bredt spekter av vannsport beskyttende utstyr, egnet for alle vannsport. Uansett hvilket nivå du har, har vi et sett av høy kvalitet, høy kvalitet vannsportutstyr for deg. Vårt beskyttelsesutstyr kan brukes til windsurfing, padle boarding, kite surfing, sups, våkne og vannski. Vi har produkter fra topp merker online eller i vår fysiske butikk.

Bruk en vannsport-hjelm

Det er veldig viktig å ha en hjelm på hvis du utfører vannsport som wakeboarding eller vannski, men også hvis du surfer nær kysten eller fjellet. Til dette formål kan du finne alle våre beskyttende hjelmer i underkategorien.

Redningsvester eller oppdriftstøtte?

Alle oppdrift og redningsvester som du finner her hos SkatePro, har CE-merking, som har vært obligatorisk for denne typen produkter innen European Economic (Alle 28 EU-medlemmene og EFTA-landene Island, Norge og Liechtenstein. og Tyrkia)

Alle produkter som finnes i denne kategorien er også ISO-godkjent.

Vær oppmerksom på at vi tilbyr to grunnleggende typer produkter i denne kategorien: Oppdriftsvester og redningsvester.

Nivået på oppdrift av produktene bestemmer hvilken kategori de tilhører. Oppdrift er målt i Newton (N) 100N = 10 kg oppdrift. Våre vester er testet og delt inn i følgende kategorier:

50N - BUOYANCY AID (ISO12402-5)
Denne typen vest har ikke en nakkestøtte, noe som betyr at den ikke holder deg på ryggen hvis du er bevisstløs. Produktene merket med 50N brukes ofte til wakeboarding, vannski og kitesurfing.

100N - LIFE JACKETS (ISO12402-4)
100N-produktene er egnet for vannsport som kajakkpadling, vannski og kanopadling, og de kan brukes av voksne og barn.

Har du spørsmål når du velger hvilket beskyttelsesutstyr du skal ha, eller trenger råd om hvor du skal ri? Ikke nøl med å kontakte oss eller ring oss og vi snakker deg gjennom alle alternativene.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser