Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Rebel 2019 Kitesurfing Kite

Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Introduserer; Rebel Kite fra Duotone. Denne freeride-kiten er et utmerket valg til dere kitesurfere som ønsker en kraftig, stabil og forutsigbar kite. Dette er egenskaper som gjør at kiten appellerer til mange ulike typer kite-ryttere.

Med denne får man uendelig med hangtime og svært kraftige big air hopp. Hvis du derimot digger mer å ta deg cruiseøkter med kiten, så har denne 2019 Rebel-kiten noen nye designs som vil imøtekomme dine behov også på dette området. Utstyrt med et Bridle System som gir et mer smooth, enda raskere og langt bedre svingeegenskaper + en enda bedre og økende vindrekkevidde. Du kan også skreddersy kitens linje-setup som følger:

  • Hard - Dynamisk ride, høy belastning på baren (high bar load) med en økt feedback fra kiten for å gi bedre hopp og aggressive kite loops.
  • Myk - Lett belastning på baren (light bar load) og progressiv kraftutvikling.

I tillegg er Rebel også en kite som kan fly med 4 eller 5 linjer - alt etter din egen foretrukne stil. 4 eller 5 liner setup/tilkobling: For 4-linjers bar så brukes den øverste knuten på den tilkoblende linjen - mens 5-linjers ryttere utnytter knuten helt underst her i kombinasjonen med kitens nose-linje.

For å lese bruksanvisningen - Kikk her

Spesifikasjoner

Kite Bar:
Ikke inkludert
Kite-liner:
4 eller 5 liner mulig
Kjøre Stil:
Freeride, Freestyle
Kitepumpe:
Ikke inkludert

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro