×
Meny

Duotone Kiteboarding

Duotone Kiteboarding spesialiserer seg på innovativt kitesurfingutstyr. Selskapet streber etter å lage produkter med avansert teknologi, og kvalitet uten sidestykke, som viser deres lidenskap for kitesurfing. Duotone kites, bars og brett introduserer ikke bare de nyeste funksjonene og topp kvalitet, men de er også bærekraftig produsert. Duotone kitesurfingutstyr kommer pakket i resirkulert plast eller materialer som ikke inneholder plast overhodet. Selskapet sikter konstant mot en mer miljøvennlig produksjon og minimering av sitt miljøavtrykk.

Selv om Duotone ble lansert i 2018, startet deres reise i 2001 i Boards & More sin avdeling. Derfor har Duotone lang erfaring med å designe progressivt kitesurfingutstyr i topp kvalitet, og har vært en viktig del av å utvikle kitesurfing til den sporten det er i dag.

Duotone jobber kontinuerlig med å konstruere og teste nye produkter med innovative funksjoner for å sikre en konstant utvikling av sporten, og den best mulige ytelsesevnen for kitesurfingentusiaster.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro