×
Meny

Kitesurfing drager

Godt å vite

Det er varmt. Du sitter på stranden og plutselig er det en kitesurfer som surfer forbi. Flyter på vannet som magi - dratt av de raske kreftene i naturen. Så løfter kitesurfer dragen surferen 20 meter oppe i luften - og BAM! Du har nå blitt bitt av kiteboarding basillen.

En viktig del av kitesurfing oppsettet er parafoil dragen. Kitesurfing dragen er ansvarlig for farten, og derfor er det viktig at du velger en parafoil drage som passer dine behov, men samtidig kan kontrolleres. Hvis du er en erfaren kitesurfer, vet du sannsynligvis hva slags kite du leter etter. Dette avhenger av din surfestil - bølger, wake, free ride eller freestyle.

Hvilken kitesurfing drage bør du velge?

De viktigste tingene for å se etter i en drage er god stabilitet, myk svinghastighet, god fram vind drag.

Den største feilen mange nye kitesurfere pleier å gjøre er å starte med en rask dreiende drage som kan ta deg med til månen.

Ikke vær redd for at du ikke vil kunne utvikle og utvikle deg lengre enn en nybegynnerparafoil drage: Med mindre du kjører mer enn 150 dager i året, er dette ikke en rimelig bekymring. Du vil rett og slett ikke kunne vokse noen kiteboarding drage innen et par år.

Når det gjelder størrelsen på kitesurfing dragen, er det også noen ting å vurdere. Din vekt, gjennomsnittlig vindhastighet i området du vil surfe og din brettstørrelse.

Som nybegynner er du sannsynligvis bare å kjøpe en kitesurfing drage. Hvis dette er tilfelle, anbefaler vi at du kjøper en drage som dekker 70% av vindområdene i området du skal surfe på.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser