Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Kitesurfing Kite

  Filter
Merker
Størrelse
Kjøre Stil

Godt å vite

Kitesurfing Kite - finnes det flere typer?

Kites for kitesurfing, også kjent som Parafoil Kites, kommer i en rekke ulik former, størrelser og konstruksjoner. Det finnes 2 hovedkategorier av kites: LEI og Foil.

LEI Kites (Leading Edge Inflatable) er en parafoil-kite med single skin og oppblåsbare blærer som gir strukturell støtte. Denne type kite er mest vanlig for bruk til kitesurfing. Den vil kunne flyte på vannet og lett være klar for re-launch.

Selv om foilkites er de mest effektive for denne sporten, kommer de ikke med oppblåsbare blærer. Foilkites fungerer med enten lukkede eller åpne celler som tar formen etter vinden som entrer kiten. Skulle den falle på vannet, kan den potensielt fylles opp med vann og synke. Det er derfor LEI-kites er det mest vanlige - og perfekt for nybegynnere.

Hvordan velger man en Kitesurfing Kite?

Ditt ferdighetsnivå og din kjørestil er avgjørende i valget av den perfekte kiten for deg. Kjørestiler kan deles inn i 2 kategorier: freeride og freestyle.

Alle nybegynnere starter med en freeride-kite. Disse fanger mindre vindkraft og er lettere å kontrollere - midt i blinken for å starte din reise innen kitesurfing og lære cruising på flatt vann med moderat fart. Viderekommende kitesurfere vil foretrekke større freestyle-kites. Fordi selv når vinden er lav, vil freestyle-kites hjelpe deg med å fange mest mulig vindkraft. På denne måten kan kitesurferen cruise over store bølger og oppnå høy fart selv på flatt vann.

Hvis du ønsker å lære mer om kites, kan du ta en titt på vår detaljerte guide for kjøp av kitesurfingutstyr.

- Og du vil alltid kunne absolutt alt du trenger av kitesurfingutstyr under vår kategoriside: Kitesurfing.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser