Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
ION

Nova 2018 Dame Kite Hofte Trapes

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

ION Nova hoftetrapesen er formålslaget til kvinner som driver med freeride, wave og freestyle -kitesurfing.

Designet med EVA-skum, X-formet støtte på innsiden og Soft Edge som gjør denne trapesen til et glimrende stykke utstyr til deg som driver med kitesurfing - denne kommer med en forbedret kontroll, komfort og fleksibilitet.

Nova'en kommer med ION C-bar teknologien. C-bar teknologien innebærer at spreaderbaren ikke er laget av metall, men av forsterkende injiserte fibre, noe som gjør den skikkelig lettvektet. Spreader'en har et håndtakstrammer-system som gjør at man kan stramme trapesen inn til en komfortabel passform.

Egenskaper:

  • Innvendig EVA

Denne konstruksjonen optimaliserer komforten via innvendig EVA.

  • X Spine

EVA-termostøpte innlegg som er X-formet for å optimalisere beskyttelsen av ryggen, men som fortsatt gir trapesen bevegelsesfrihet og fleksibilitet.

  • Soft Edge & Extended Soft Edge

Kanten rundt trapesen har blitt laget med ekstra mykt neopren og den har blitt forbedret av et spesielt skum som optimalisere den behagelige følelsen som du garantert vil få når du tar den på. Soft Edge bøyer seg sidelengs ved hoftene og ribbeina - dette gir deg en mye mer behagelig brukeropplevelse.

  • Split Edge

For å sikre at kitetrapesen får en god passform på kroppen, så har den blitt designet med spenneplater som vil holde kroppen i den riktige posisjonen. Dette gir en utmerket komfort og strålende kraftoverføringer.

  • HPL Slider

Denne kitetrapesen er utstyrt med et smalt håndtak på ryggen. Håndtaket er integret på baksiden og kommer med en rustfri stålring som fester sammen håndtaket til trapesen.

  • Belte Garasje

Lommer som dekker over og beskytter spennene med et gummistykke. Smart og enkelt.

  • Kitekniv

Ved nødstilfeller så er det utrolig smart å ha en kitekniv til kutte av linene. Dette er en trapes som av praktiske grunner har en integrert kitekniv.

  • Usynlige Sømmer

Disse sømmene sikrer en smooth overgang fra den midterste delen av trapesen til de myke kantene av neopren.

  • Bar Keeper Belte

Konstruksjonen av bar keeper -beltet bidrar til å holde spreaderen i en lav og mer brukende posisjon. Bar keeper -beltet binder sammen den nederste delen av spreaderbaren til den nederste delen av trapesen.

  • Wrap Tec

Dette er spesiallaget seletøy som sikrer en strålende passform og en utmerket støtte.

Spesifikasjoner

Trapez-Type:
Hoftetrapez
Kjønn:
Kvinne

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro