×
Meny

Rowing Surfskate

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Se også

Beskrivelse

Ta surfingen ut i gatene med Long Island Rowing Surfskate, den ultimate følgesvennen for carving.

Denne mesterlig utformede surfeskaten har et dekk på 75 cm (29,5") av førsteklasses lønn, noe som gir en optimal balanse mellom styrke og fleksibilitet for en dynamisk kjøreopplevelse. Den sjenerøse bredden på 24,1 cm (9,5") gir god plass til føttene, noe som sikrer stabilitet og kontroll når du carver og flyter. Den markerte kicktailen gir allsidighet, slik at du enkelt kan gjøre ollies og andre freestyle-triks.

Long Island Rowing Surfskate er utstyrt med en akselavstand på 41,9 cm (16,5") og responsive inverterte kingpin-lastebiler som gir en carvingfølelse uten sidestykke. Standard oppheng og carvingtrucker gir en jevn og kontrollert kjøring, perfekt for å etterligne følelsen av å surfe på land. Denne surfeskaten er klar til å ta deg med på en surfeinspirert reise, enten du cruiser i gatene, carver gjennom kjegler eller bare nyter spenningen.

Med Long Island Rowing Surfskate kan du forbedre surfetreningen eller bare nyte gleden ved å carve. Opplev den perfekte blandingen av ytelse, stil og allsidighet - alt sammen i en fantastisk pakke.

Spesifikasjoner

Deck materiale:
Lønn
Akselavstand:
16.5" (41.9cm)
Nose Lengde:
3.30"
Tail Lengde:
5.57"
Deck lengde:
29.5" (75cm)
Deck bredde:
9.5" (24.1cm)
Deck spesifikasjoner:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverteret kingpin, Standard hanger, Carving
Kjøre Stil:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

SkatePro