Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Kinetik Project Flexbox 1 2018 Wakeboard

(1)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Ronix beskriver Kinetik Project Flexbox 1 wakeboardet til kabelparkbruk følgende: "... Teknisk sett, så er dette det aller mest avanserte boardet til kabelparken ..."

Designet med stivere tips, tail, mykere midtseksjon og med kontinuerlig rocker. Dermed har dette parkwakeboardet blitt konstruert slik at ryttere kan bevege seg inn i et press, og når de har låst seg fast i den myke tip'en - så gjør tail'en det mulig å bevege seg fra side til side. Med stivere tip og tail så vil rytterne også virkelig få utnyttet alle egenskaper og funksjoner som dette wakeboardet tilbyr. Men dette Kinetikboardet med Flexboard 1 har mindre rocker for å kunne skape mer fart på vannoverflaten. Noe som resulterer i at det blir lettere for deg å fortsette med at stå på wakeboardet gjennom hele dagen, du vil garantert legge merke til at du får mykere landinger og en utmerket kontroll på boardet.

Egenskaper:

  • Flexbox 1
  • Speedwalls
  • G&R Teknologi
  • Dominik Hernler Pro Modell

Modell spesifikasjoner

ModellAnbefalt Brukervekt
13850 - 55kg, 55 - 60kg, 60 - 65kg, 65 - 70kg, 70 - 75kg, 75 - 80kg
14465 - 70kg, 70 - 75kg, 75 - 80kg, 80 - 85kg, 85 - 90kg, 90 - 95kg

Spesifikasjoner

Brett Profil:
Continuous Rocker
Kjøre Stil:
Park
Monterings-System:
Gjenge - Hull
Bredde:
16.9″/42.9cm
Brett Flex:
6/4
Nivå:
Øvet, Avansert

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (1)

Jamen hvor skal jeg starte. Det her board er signatur brættet fra Ronix. Designet af en af verdens bedste rail riders Dominik Hernler. Man kan virkelig mærke der er gået i detaljerne på det her board. Kanalerne under boardet er helt perfekt til airtricks, og flexet i boardet er perfekt til rails. Der er en god balance i boardet i forhold til flex, da der ikke er for meget eller for lidt flex i. Det her er et board som er lidt tykkere på midten, så du ikke får en dør som du normalt vil få hvis du falder. Boardet vejer næsten ingenting, hvilket er super lækkert til Airtricks og Rails. Kan 120% anbefales
Viktor Bøndergaard
13-06-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro