×
Meny

Wakeboards

  Filter
Merker
Størrelse
Lengde
Kjøre Stil

Godt å vite

Tid for wakeboarding!

Wakeboarding - tauet bak en motorbåt og surfer på vannet i 30-40 km/t, mens du cruiser eller utfører triks med ditt wakeboard. Høres det ikke gøy ut? Vel, det er det også! En viktig nøkkelfaktor for å ha det gøy ved wakeboarding, er å velge riktig brett - et wakeboard som passer ditt nivå og din stil.

Korte wakeboards vs. lange wakeboards

Alle wakeboards du finner under denne kategorien, har størrelse og detaljer angitt på deres egne produktsider, under spesifikasjoner. Dette er fordi størrelsen på alle wakeboards avhenger av vekt og den type wakesurfing du digger. Hvis du skaffer deg et wakesurfing-brett som ikke passer, kan du fort ende opp med å ha et brett som ikke gir deg god nok flyteevne. Men noen wakeboard-riders surfer altså med enten lange eller korte wakeboards. Så hva er forskjellen?

  • Korte wakeboards: Vanligvis er kortere wakeboards langsommere og bruker mer kraft for å trekkes gjennom vannet. Noen wakeboard-riders velger et kortere brett, fordi det er enklere å svinge og kontrollere, hvis du f.eks. utfører flips eller hopper over bølgene. Men vær oppmerksom på at et kortere brett også gjør det vanskeligere å lande.
  • Lange wakeboards: Fordelen ved å velge lange wakeboards er at disse er som regel lettere å både bruke og lære med. Lange brett krever at du arbeider hardere mot vekten i luften, men den ekstra innsatsen er verdt det. Du får nemlig til gjengjeld enda mer kontroll, noe som gjøre lange wakeboards midt i blinken til å lære seg triks med.
SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser