×
MENY

Wakeboards

  Filter
Merker
Størrelse
Kjønn
Kjøre Stil
Nivå
Anbefalt Brukervekt

Godt å vite

Wake up...it's wakeboarding time

I wakeboarding blir du kastet bak en motorbåt, mens du surfer på vandet med 30-40 km/t, og du cruiser eller utfører tricks på ditt wakeboard. Høres det morsomt? Det er det også. En viktig nøglefaktor i å ha det morsomt med wakesurfing ute på vannet, er at velge et wakeboard, som passer til ditt nivå og din stil.

Wakeboard størrelse

Alle de wakeboards du finner i denne kategori, har deres størrelse angitt i produkt spesifikasjonen. Dette er fordi størrelsen på wakeboardet vil avhengig av din vekt og hvilken type wake surfing, du godt kan like. Hvis du får et wake surfing board, som ikke passer, kan du ende med å ha et brett, som ikke gir deg tilstrekkelig flyteevne. Men noen wakeboard riders, som surfer med lengre eller kortere wakeboards.

  • Korte wakeboards: Generelt er et kortere wakeboard langsommere og bruker mer energi å trekke gjennom vannet. Noen wakeboard kjørere velger et kortere brett, fordi det er enklere å svinge og kontrollere, hvis du utfører flips eller hopper over bølgerne. Men vær oppmerksom på at et kortere brett også gjør ladningene hardere.
  • Lange wakeboards: Fordelen ved å velge et lengre wakeboard er, at det typisk er enklere å styre og lære på. Et lengre brett krever, at du arbeider hardere mot vekten i luften, men det er den ekstra innsats verdt, fordi du får mer kontroll, hvilket gjør lengre wakeboards gode til at lære tricks på.


I denne kategorien vil du finne wakeboarding utstyr fra merker som Slingshot, Liquid Force, Ion og Mystic.