MENY

Chaya Fashion Rosa Quad Rulleskøyter

NOK 1.349,-
Vennligst velg shoe size
×
Lagre til senere
 par

Beskrivelse

Disse moderigtige retro rulleskøyter fra Chaya er high-ende rulleskøyter, som inkorporerer en masse av de teknologier, som Chaya har utviklet og forbedret gjennom deres kærlighed til og erfaring med roller derby.

Støvelen er utført med høy ankelstøtte. Den er beklædt med vinyl for et klassisk udseende og god slidstyrke. Hel cuppen er varmeformbar og låver deg skræddersy pasformen. Det anatomisk udformede ankelområde sikrer den rette mengde støtte og gjør rulleskøytene behagelige at bruke, selv ved længerevarende køreture.

Chaya har valgt at anvende deres Shira plates på disse rulleskøyter. De er gjort med en blanding av nylon og fiberglass, hvilket gjør dem sterke og holder vekten nede. Kombineret med 20° støbte aluminiumstrucks og Jelly Interlock cushions får du en mye manøvredygtig rulleskøyte, som er morsom at kjøre på og ytterst lett at kontrollere.

Shira plates kommer med Chayas Dual center Mounting, som gjør dem lette at skifte over på en annen Chaya støvel. Det gjør, at du kan bruke platesene til flere forskjellige støvler, afhængigt av hvor og hva du skater.

Octo Paseo hjulene er gjort med en myk og grippy durometer. Controller toe-stopperen gjør retningsskift og opbremsninger til en lek.

Spesifikasjoner

Hjul diameter:
62mm
Plate Materiale:
Fiber, Plast, Kompositt
Støvel type:
One-piece
Innerstøvel detaljer:
Innebygget, Anatomisk utformet, Varme formbar
Lukkemekanisme:
Snøre
Kulelager presisjon:
ABEC-7
Hjulbredde:
38mm
Hjulhardhet:
78A
Hjulmateriale:
PU støpt
Ramme type:
Retro
Cushioning:
84A
Støvel materiale:
PU-lær
Innerstøvel materiale:
Mesh, Skum
Cuff:
Høy ankelstøtte, Innebygget
Bremse:
Ja

Omtaler

Det er ingen vurderinger på norsk. Vis produktomtaler på andre språk (1 produktomtaler)

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Motta e-mails med gode tilbud, tips og produktnyheter (starter i 2017).
               
Trygg e-handel