MENY
Tilbake |

Yoko Yxc Optigrip 2.1 Race Langrennski Klassisk

NOK 2.799,-
NOK 3.499,- SPAR NOK 700,-
Yoko langrennski og skiklær

Godt å vite

Zoom
Vennligst velg lengde 
Lagre til senere
 stk

Beskrivelse

En polyuretan, smørefri langrennski klassisk med forsterket karbon struktur, et bredt spekter, og er designet for aktive skiløpere. Designet for amatør race skiløpere som er ute etter en lett og enkel ski med mindre klumpete voksing til forskjellige værforhold. OptiGrip belegget på skisålen gjør at skien ikke behøver festevoks - hele sålen både fester og glir. Derfor kan du velge denne ski i lengder fra +5cm til +20cm over brukers høyde. Yoko OptiGrip ski vil normalt gli og gi grep etter 5-10 km på skiene. I løpet av denne perioden, sliper snøkrystaller bort overfladig belegg, og skiene blir optimalisert for maksimal ytelse. Hvis du ønsker å forbedre festet for mer kupert terreng kan skrubbe festesonen forsiktig med sandpapir.

OptiGrip 2.1: Kun smørelommen er belagt med OptiGrip belegg. Glide-sonen behøver stadig glider voks. Når det blir nødvendig kan smørelommen skrubbes med sandpapir for å optimere festet.

Anbefalt lengde: Velg en ski som passer skiløpers vakt + en skilengde på ca. 25 cm høyere enn egen høyde.

Merk: Ved samlet kjøp av ski og bindinger hos oss, monterer vi bindingene gratis på skiene. Hvis det er aktuelt, skriver du inn din skisko størrelse som kommentar til bestillingen.

Spesifikasjoner

Kompatible bindinger:
NNN/NIS, SNS Klassisk
Ski type:
Klassisk
Voks:
Voksfri
Såle (Base) Type:
Mærkespecifikt
Ski kjerne:
Polyurethane core
Ski såle:
Optiwax glide pre-waxing. Optigrip 2.1 coatin
Ski Innsving:
43-44-44mm
NIS plate formontert:
Nej

Godt å vite

Omtaler

Ingen omtaler. Bli den første til å vurdere dette produktet.

Trygg e-handel