MENY
Tilbake |

Yoko Yxc Optigrip 2.1 Race Ski

NOK 2.699,-
NOK 3.399,- SPAR NOK 700,-
Yoko langrennski og skiklær

Godt å vite

Vennligst velg lengde
×
Lagre til senere
 stk

Beskrivelse

En polyurethan, voksfri ski med forsterket carbon struktur, har et bredt spektrum og er designet til aktive skiløbere. Utviklet til amatør race skiløbere, som søger en lett og lett ski med mindre besværlig voksning til de forskjellige vejrforhold. OptiGrip belægningen på skiens såle gjør at den ikke må have fæstevoks - hele sålen både fæster og glider. Derfor kan man velge denne ski i lengder fra +5cm til +20cm av løberens høyde. Yoko OptiGrip ski vil nå normal glide og grep efter 5 til 10 km skiløb. I løbet av denne periode sliber snekrystaller ekstra overflate vek, og skiene vil være optimeret til maksimal ytelse. Ønsker man at forberede fæstning til mer kuperet terræn kan man rubbe fæstezonen forsigtigt med sandpapir.

Optigrip 2.1: Kun smørlommen er coatet med OptiGrip beleggning. Glidezonen må have glider-voks. Når det skønnes nødvendigt can smørlommen rubbes med sandpapir for at optimere fæstet.

Anbefalet lengde: Skiløberens høyde + ca. 5 - 20cm

Bemerk: Ved samlet kjøp av ski og bindinger hos os, monterer vi gratis bindingen på dine ski. Hvis det er aktuelt, må du skrive din støvlestørrelse som kommentar til din ordre.

Spesifikasjoner

Kompatible Binding Systemer:
NNN/NIS, SNS Klassisk
Ski type:
Klassisk
Voks:
Voksfri
Såle (Base) Type:
Mærkespecifikt
Ski kjerne:
Polyurethane core
Ski såle:
Optiwax glide pre-waxing. Optigrip 2.1 coatin
Ski Innsving:
43-44-44mm
NIS plate premonteret:
Nej

Godt å vite

Omtaler

Ingen omtaler. Bli den første til å vurdere dette produktet.

Trygg e-handel