MENY
×

Junior

  Filter
Merker
Lengde
Voks
Såle (Base) Type

Velg de riktige junior langrennski - første gang

Langrend er en fantastisk sport og en fantastisk mulighet for familier at tilbringe litt kvalitetstid sammen. Når det er sagt, langrend kan det lett være en fysisk udmattende sport - hvis dette er ditt mål.

"Dårligt utstyr, utstyr, som ikke passer, eller ski, som er dårligt forberedt til sneforholdene, kan føre til en negativ skioplevelse, som kan have et varigt indtryk på et barn."

Dette citat er fra en kanadisk forældres veiledning til langrennski utstyr, og det understreger vigtigheden av ​​at få ditt barn det riktige utstyr tidligt i deres "ski karriere."

Hvor lange må junior langrennski være?

Når man velger et sett junior langrennski, er en god tommelfingerregel, at skiene må nå lige under håndleddet av skiløberens udstrakte arm. Det er viktig at påpege, at dette faktisk er en tommelfingerregel, da mange produsenter har deres egne anbefalinger. Disse vil fremgå av produktspecifikationerne.

De fleste av vores junior langrennski kommer i forskjellige lengder fra 100-170 cm. (39 - 66 tommer). Noen av vores ski kommer kun i en eller to lengder. Et eksempel er Yoko Yxk Kids Classic Ski pakke. I dette sett får du ski, staver og bindinger. Et sterkt anbefalet sett til dine børns allerførste skioplevelse.