MENY
×

Junior

  Filter
Merker
Lengde
Voks
Såle (Base) Type

Velg de riktige junior langrennski - første gang

Langrenn er en fantastisk sport og en fantastisk mulighet for familier at tilbringe litt kvalitets tid sammen. Når det er sagt, langrenn kan det lett være en fysisk udmattende sport - hvis dette er ditt mål.

"Dårlig utstyr, utstyr, som ikke passer, eller ski, som er dårligt forberedt til snøforholdene, kan føre til en negativ skiopplevelse, som kan have et varig inntryk på et barn."

Dette sitatet er fra en kanadisk foreldres veiledning til langrennsski utstyr, og det understreger viktigheten av ​​at få ditt barn det riktige utstyr tidligt i deres "ski karriere."

Hvor lange må junior langrennsski være?

Når man velger et sett junior langrennsski, er en god tommelfingerregel, at skiene må nå rett under håndleddet av skiløperen utstrakte arm. Det er viktig at påpeke, at dette faktisk er en tommelfingerregel, da mange produsenter har deres egne anbefalinger. Disse vil fremgå av formatspesifikasjonene.

De fleste av våres junior langrennsski kommer i forskjellige lengder fra 100-170 cm. (39 - 66 tommer). Noen av våres ski kommer kun i en eller to lengder. Et eksempel er Yoko Langrend Klassik - Juniorpakke. I dette sett får du ski, staver og bindinger. Et sterkt anbefale sett til dine barns allerførste ski opplevelse.