Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Redline Carbon Intelligrip Skin Ski + Move Binding

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Denne pakken er en kombinasjon av det aller beste, som inkluderer Madshus Redline Intelligrip Skin skiene og det nye bindingsystemet MOVE fra Rottefella.

De voksfrie egenskapene ved Intelligrip skiene er kjente for å gi en problemfri high-end tilgang til å få det beste ut av de fleste forhold på sporet uten å kaste bort tid med å vokse skiene. Oppover bakken sikrer Mohair-skin/fellene godt feste, og når du skal ned bakken ligger hårene ned, som gir gode glide kapasiteter.

Utover dette er Redline skiene kjente for deres egenskaper. De er high-end ski, bygget med en høyere camber profil og en såle spesifikt designet til myk snø. Skiene er konstruert med en triaxial carbon og fiberglass cap, som sikrer en god torsionsstivhet og styrke. Utover har skiene Rohacell skumkjerne, som hjelper med å gi dempende egenskaper og tilføyer styrke og stivhet til skiene uten ekstra vekt.

Det unike med dette oppsettet er MOVE bindingene fra Rottefella. Med et veldig techy oppsett på en NIS 2.0 plate er du nå i stand til å justere posisjonen din på skiene med et enkelt twist av en knott.

Denne MOVE knotten lat deg justere plaseringen, mens du er på skiene. Dette lar deg tune holdningen til å passe klatring oppover bakken og lar deg justere den for høye hastigheter og mer uanstrengt glid når du skal nedover bakken. MOVE systemet forsyner skiløpere med 48mm justering. 24 mm fremover/bakover fra midtposisjonen.

Dette systemer er allerede godkjent av FIS for alle typer konkurranse.

Formontert: NIS 2.0 + Rottefella MOVE bindinger

Anbefalt:

Velg ski som passer skiløperens vekt, samt lengde på 25 cm høyere enn personens høyde.

Skilengde vs skiløperens vekt:

200 cm - 75 kg - 85 kg

205 cm - 75 kg - 85 kg

205 cm - 85 kg - 95 kg

210 cm - 85 kg - 95 kg

210 cm - 95 kg +

Spesifikasjoner

Bindinger:
Inkludert
Såle (Base) Type:
Skinn / Felleski
Voks:
Voksfrie
Ski vekt:
1584g (210cm)
Kompatible bindinger:
Rottefella MOVE™
Ski type:
Klassisk
Ski Innsving:
44/42/44mm
Plate formontert:
Ja

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro