×
Meny

Atomic Langrennspakke Barn Klassisk

Beskrivelse

Atomic Classic Junior langrennspakke er en flott måte å få barnet ditt i gang med langrenn. Denne pakken inneholder alt barnet ditt trenger for å komme seg ut i løypene, inkludert:

  • Atomic Classic langrennsski: Disse skiene er designet spesielt for juniorløpere, og de har en god balanse mellom ytelse og holdbarhet. De er laget med en lett kjerne som gjør dem enkle å manøvrere, og de har en slitesterk base som tåler mange års bruk.
  • Atomic-bindinger: Disse bindingene er kompatible med Atomic Classic langrennsski, og de gir en sikker og komfortabel passform. De er også enkle å justere, slik at du kan finne den perfekte passformen for barnet ditt.

Du kan også legge til følgende elementer i pakken:

  • Atomic langrennsstøvler: Disse støvlene er designet for å gi komfort og støtte til juniorskikjørere.
  • Hansker eller votter: Et par gode hansker eller votter er avgjørende for å holde barnets hender varme i løypene. Vi tilbyr en rekke hansker og votter som egner seg godt til langrenn, og de er alle laget av kvalitetsmaterialer som holder barnets hender varme og tørre.
  • SkatePro skibag for langrennsski: En skibag er en fin måte å beskytte skiene dine mot skader når du ikke bruker dem. Vi tilbyr en rekke skibager som er designet for langrennsski, og alle er laget av slitesterke materialer som holder i mange år.

Atomic Classic Junior langrennspakke er den perfekte måten å få barnet ditt i gang med langrenn. Med alt de trenger i én pakke, kan du være sikker på at de har alt de trenger for å ha det gøy i løypene.

Vis alle

SkatePro