Vintersalg
Spar opp til 50%  -  Mer enn 1.500 varer på salg!  -  Klikk her
×
Meny

Atomic Langrennspakke Barn Klassisk

Beskrivelse

Atomic Classic Junior Langrennski Pakke er en fantastisk måte at få ditt barn i gang med langrend. Denne pakke inneholder alt, hva ditt barn må bruke for at komme ut på løjperne, herunder:

  • Atomic Classic langrennski: Disse ski er designet spesielt til juniorskiløbere, og de tilbyr en god balanse mellom ydeevne og holdbarhet. De er gjort med en lett kerne, som gjør dem lette at manøvrere, og de har en holdbar base, som kan holde til mange års bruk.
  • Atomic-bindinger: Disse bindinger er kompatible med Atomic Classic langrennski, og de gir en sikker og behaglig passform. De er også lette at justere, så du kan få den perfekte passform til ditt barn.

Du kan også tilføje følgende ting til din pakke:

  • Atomic langrendsskistøvler: Disse støvler er designet til at gi komfort og støtte til juniorskiløbere.
  • Hansker eller luffer: Et par gode hansker eller luffer er viktige for at holde ditt barns hender varme på løjperne. Vi tilbyr en rekke hansker og luffer, som er gode til langrend, og de er alle gjort av matrialer av høy kvalitet, som holder ditt barns hender varme og tørre.
  • SkatePro skibag til langrennski: En skibag er en god måte at beskytte dine ski mot skader, når du ikke bruker dem. Vi tilbyr en rekke skitasker, som er designet til at passe til langrennski, og de er alle gjort av holdbare matrialer, som holder i årevis.

Atomic Classic Junior Langrennski Pakke er den perfekte måte at få ditt barn i gang med langrend. Med alt, hva de har bruk for i én pakke, kan du være sikker på, at de har alt, hva de behøver for at få en god tid på løjperne.

Vis alle

SkatePro