MENY
×

Custom Triksesparkesykler

  Filter
Total høyde
Kompressjon type
Deck lengde
Deck bredde
Hjuldiameter

Custom trikse sparkesykkel - Skill deg ut fra mengden

På denne siden kan du se vårt brede utvalg av custom trikse sparkesykler. Custom sparkesykler er det perfekte valget for de som ønsker det sterkeste oppsett med deler fra forskjellige merker. Slik er du sikret god kvalitet og holdbarhet, samtidig som du kan ha din personlige stil.

Tenk på det vanskeligste trikset som du har alltid ønsket å prøve, men ikke turte? En tilpasset stunt sparkesykkel kan gi deg mer selvtillit til å prøve nye triks. Det er kun få versjoner av hver type custom sparkesykler, slik at du kan være sikker på å skille seg ut fra mengden på din lokale skatepark.

Tilpass din høyde og stil

Alle deler på en custom sparkesykler er nøye utvalgt for å gjøre de så holdbare som mulig. Du kan finne ulike oppsett med forskjellige compression systemer som passer din spesifikke kjørestil og høyden. En custom sparkesykkel er også et godt valg for høye ryttere som kan oppleve vanskeligheter med å finne holdbare sparkesykler hos de alminnelige forhandlere. Våre custom trikse sparkesykler er generelt tilgjengelig i størrelser fra 79 cm til 98 cm.

Custom sparkesykler er innhentet og satt sammen av våre eksperter i våres verksted. Slik at de er klare til å ta ut av boksen og bruke umiddelbart når du mottar den.

Bygg dine egne stunt scootere

Vi anbefaler deg å ta en titt på vår " Bygg en scooter" Funksjon, som er et utmerket verktøy for å bygge din egen stunt scooter hvis du ønsker å mikse og matche mellom stil og merker. Det er spesielt nyttig hvis du ikke kan finne en tilpasset scooter det er bare deg.

Komplette sparkesykler til rimelige priser

På SkatePro tilbyr vi også komplette sparkesykler, hvor alle deler er laget av samme produsent. Komplette stunt sparkesykler er svært godt egnet for nybegynnere, men også til de med mer erfaring. Det er også en god måte å holde seg innenfor budsjettet, siden det vil bli dyrere å velge hver del for seg. Se de vanligste custom trikse sparkesyklene her.


Sjekk ut våres custom sparkesykler nå!