×
Meny

Custom Scooters

  Filter
Total høyde
Kompressjon type

Godt å vite

Custom scooter - Skill deg ut fra mengden

På denne siden kan du se vårt brede utvalg av custom triksesparkesykler. En custom scooter er det perfekte valget for de som ønsker det sterkeste setup med komponenter fra forskjellige merker. Dette er veien og gå for å sikre deg høyeste kvalitet og holdbarhet - som passer din egen stil og personlighet.

Tenk på det vanskeligste trikset som du har alltid ønsket å prøve, men ikke våget å gjøre? En custom sparkesykkel kan gi deg mer selvtillit til å prøve på nye triks. Det finnes kun få versjoner av hver type custom triksesparkesykkel, slik at du kan være sikker på å skille seg ut fra mengden i din lokale skatepark.

Custom sparkesykkkel for din egen høyde og stil

Alle komponenter på en custom scooter er nøye utvalgt for å gjøre de så holdbare som mulig. Du kan finne ulike setups med forskjellige typer compression som passer din spesifikke kjørestil og høyde. En custom sparkesykkel er også et godt valg for høye ryttere som kan oppleve vanskeligheter med å finne holdbare sparkesykler hos de vanlige forhandlerne. Våre custom triksesparkesykler er vanligvis tilgjengelig i størrelser fra 79 cm til 98 cm.

En custom scooter er forhåndsmontert og innstilt av ekspertene i vårt verksted. Dermed er den klar for bruk rett ut av boksen.

Bygg din custom triksesparkesykkel

Vi anbefaler deg å ta en titt på vår Bygg en scooter -side, et utmerket verktøy for å bygge din egen custom sparkesykkel. Her kan du mikse og matche mellom ulike stiler og merker. Dette er spesielt midt i blinken for deg som ikke finner en custom komplett scooter som er 100% slik du ønsker.

Komplette sparkesykler til en rimelig pris

På SkatePro tilbyr vi også komplette sparkesykler hvor alle komponenter er laget fra samme produsent. Komplette custom triksesparkesykler er svært godt egnet for nybegynnere, men også til de rytterne med mer erfaring. Det er også en god måte å holde seg innenfor budsjettet, siden det vil bli dyrere å velge komponenter hver for seg. Se de vanligste custom triksesparkesyklene her.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser