Jul
Bestill innen 16. des.  -  Les mer
×
Meny

Kjøp av Compression til Sparkesykkel

Et compression-system gjør det enklere å minske det slarket som alltid vil oppstå ved en trick sparkesykkel over tid, samtidig som det vil sørge for at baren kan spinne lettere rundt.

Bemerk at det finnes også alternative compression-systemer.

ICS

Inverted/Internal Compression System (ICS) kan brukes på de fleste bars & forgafler. Det kan du få i forskjellige lengder. Det er viktig at compression-bolten får godt tak i gjengene i den stjerneformede mutter (Starnut).


HIC

Hidden Internal Compression (HIC) brukes ofte sammen med bars som har en stor indre diameter (ca. 32 mm). En Shim kan være laget i plast eller metall og finnes i forskjellige lengder og utformninger.


SCS

Standard Compression System (SCS) består av en stor clamp som er delt i midten, den ene halvdelen er til baren og den andre er til forgaffelen. Den nederste delen er som regel 28 mm hvor den øverste delen kan variere alt etter om den skal passe til en standard 32 mm eller oversized 34,9 mm bar.

Bemerk: Baren må ikke ha en sliss/utskjæring, da SCS clampen ikke vil ha noe å få ordentlig tak i. Du kan selv skjære evt. denne delen av baren av som har en sliss/utskjæring. SkatePro anbefaler aldri at du modifiserer dine produkter, da din retur / reklamasjonsrett bortfaller.


IHC

Internal Hidden Compression (IHC) er ofte integrert i forgaffelen. Det er kompatibelt med de fleste standard størrelse bars med en indre diameter på 28 mm. I videoen under illustrerer vi hvordan det monteres.

Pytel (PCS)

Hemmeligheten til dette systemet ligger i clampen. Når den øvre delen er stramt, vil det koppformede designet tvinge den nedre del ned mot headsettet. Dette holder alt stramt og reduserer støy. I videoen nedenfor illustrerer vi hvordan det monteres.

Merk: Hvis clampen er malt , er det vanskeligere å stramme det på en metallbar. For å få det til å fungere optimalt, skal clampen plasseres litt lenger ned.

På bildet nedenfor viser vi hvor langt ned clampen må plasseres før Pytel delene monteres:

Slik ser det ut når Pytel delene er montert:

TCS

TCS compression kommer med alle fordelene ved et HIC compression system, men med den fordel at du ikke skal bruke verktøy. Det kan simpelthen strammes til med din hånd, noe som er grunnen til at det har fått titlen TCS, som står for Toolless Compression System. I videoen nedenfor viser vi kort hvordan man monterer et TCS compression kit.


Gå tilbake til Montering av Trikse Sparkesykkel her.
Gå tilbake til Alt om Trikse Sparkesykkel her.

Produkter

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser