×
Meny

Justerbare Sparkesykler

Godt å vite

Justerbare sparkesykler som kan brukes til lek, moro og transport. Kan enkelt foldes til en bærevennlig størrelse.

En justerbar sparkesykkel for transport og moro

Sparkesykler i denne kategorien er midt i blinken for nybegynnere så vel som barn - glimrende til kortere turer og lek ute.
Det er viktig å ikke forveksle justerbare sparkesykler med triksesparkesykler som har et solid One-Piece design for å tåle harde slag og landinger. Hvis du hovedsakelig ønsker å bruke sparkesykkelen til transport, bør du ta en titt på sparkesykler med store hjul. Disse er spesifikt laget for transport, og høyden er mer passende for voksne.

Utviklingen av justerbare sparkesykler

Den første sparkesyklene på markedet var ikke av særlig god kvalitet og hadde dårlig holdbarhet. Men på slutten av 1990-tallet, ble sparkesykler nærmest gjenoppfunnet, da det kom nye sparkesykler laget av aluminium. Siden denne tiden, har kvaliteten bare blitt bedre og bedre, og de nye sparkesyklene er mer lettvektet og sterkere enn tidligere modeller. De kan foldes sammen og er justerbare i høyde - og generelt veldig praktiske på så mange måte. Frenzy, JD Bug og Razor er blant de mest populære og anerkjente produsentene av justerbare sparkesykler for transport og gøy.

Før du kjøper en justerbar sparkesykkel, bør du tenke godt over hva du hovedsakelig skal bruke den til. I mange lekebutikker kan man for eksempel også finne justerbare sparkesykler, men disse er som regel av langt lavere kvalitet og holdbarhet enn hva vi tilbyr her hos SkatePro.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser