×
MENY

Justerbare Sparkesykler

Godt å vite

Disse sparkesykler kan brukes til lek, moro og transport. Flere av disse er sammenleggbare, slik at de er enkle å ta med seg i en bag.

En sparkesykkel for transport og moro

Sparkesykler i denne kategorien er gode begynner sparkesykler, men de er også gode for kortere turer og lek ute. De kan brukes av de fleste og er generelt enkle å stå på.
Derfor er det viktig å ikke forveksle disse sparkesykler med trick sparkesykkel som har et solid one-piece design for å tåle harde slag og landinger. Hvis du er mer interessert i en transport sparkesykkel kan være en god idé å se under kategorien sparkesykkel med store hjul. Disse sparkesykler er i hovedsak laget for transport og laget slik at de kan brukes av voksne.

Sparkesykkelens utvikling

Den første sparkesykler på markedet var ikke av særlig god kvalitet og veldig lite holdbare. Men på slutten av 1990-tallet, ble sparkesykler nærmest gjenoppfunnet, da det kom nye sparkesykler laget av aluminium. Siden, har kvaliteten bare blitt bedre, og de nye sparkesykler er lettere og sterkere enn tidligere modeller. De kan foldes sammen og er justerbare i høyde og er generelt veldig praktiske og strømlinjeformet. JD Bug og Razor er noen av de merkene som produserer gode sparkesykler for både lek og transport.

SkatePro