×
Meny

Beskyttelse Sparkesykkel

Riktig beskyttelseutstyr når man kjører sparkesykkel, resulterer raskere i en bedre rytter

Beskyttelsesutstyr når man kjører sparkesykkel har flere oppgaver enn å holde deg trygg i tilfelle du krasjer.

Et sett med beskyttelsesutstyr som f.eks. hjelm, knebeskyttere og albuebeskyttere (også kalt pads) - bedrer også din trygghetsfølelse og selvtillit, noe som fører til at man våger å presse mer grenser til å gå for nye og avanserte triks. Resultat blir med andre ord en bedre rytter, på mindre tid.

Selv om man ikke kjører på rails, box, miniramper og andre hindere i skateparken - så er fortsatt riktig beskyttelsesutstyr svært viktig når man kjører sparkesykkel.

Hvorfor? Vel, fordi beskyttelsesutstyr når man kjører sparkesykkel betyr kort fortalt mindre skader, og mer tid oppå sparkesykkelen.

Beskyttelse sparkesykkel - Så, hva slags utstyr bør jeg kjøpe?

Om man ønsker å bruke beskyttelsesutstyr når det skal kjøres sparkesykkel, er opp til deg som rytter. Men her hos SkatePro kommer vi alltid til å anbefale at man minst bruker en hjelm.

Når du skal kjøpe beskyttelsesutstyr for sparkesykling, velg da en skatehjelm istedenfor en sykkelhjelm. En skatehjelm er nemlig designet til å takle svært mye juling og beskytter i tillegg baksiden av hodet.

Vi anbefaler også at man alltid bruker albuebeskyttere og knebeskyttere (pads). Albuer og knær er sårbare punkter på kroppen vår sammen med hodet, derfor er det svært smart med beskyttelse her når man kjører sparkesykkel.

Sparkesykkel-beskyttelse som er kjekt å ha

Vi ser ofte at mange ryttere bruker tannbeskyttere. Hvorfor, spør du kanskje? Vel, det er jo ærlig talt fort gjort å lande litt feil og slå ansiktet på f.eks. sparkesykkelens bar ved triksing. En tannbeskyttere gjør som navnet hinter om - beskytter tennene dine. Kort fortalt, en liten investering som fort kan spare deg for mye smerte og utgifter hos tannlegen.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser