×
Meny

Sparkesykkel Beskyttelse

Beskyttelsesutstyr til sparkesykling: Ja eller Nei?

Beskyttelsesutstyr reduserer ikke bare risikoen for å bli skadet - men det gir også din selvtillit og trygghetsfølelse et kraftig boost som vil være svært gunstig for din videreutvikling av ferdigheter og nye triks.

Så hvis du er å se ofte ute på triksesparkesykkelen, da er beskyttelsesutstyr alltid en svært god idé. Hjelm og beskyttere er vanlig for de erfarne - og helt nødvendig for nybegynnere. Barn, de unge lovende rytterne, bør alltid bruke beskyttelsesutstyr - og være under oppsyn av foreldre / voksne.

Beskyttelse sparkesykkel - hvilket utstyr er best?

Det beste beskyttelsesutstyret du kan få til dine sparkesykkeløkter, er en hjelm, knebeskyttere og albuebeskyttere. En sparkesykkelhjelm er det aller viktigste man kan få av beskyttelsesutstyr. En slik hjelm vil beskytte mot hodeskader ved sparkesykling. Velg en godt ventilert hjelm med en tett og god passform som sitter bra.

Det nest mest viktige av beskyttelsesutstyr, er knebeskyttere. For knebeskyttere til triksesparkesykling, bør du finne deg pads med hard plast-caps og tykt innvendig skum for absorbering av støt og fall. Knebeskyttere gir et kjempegodt boost for selvtillit og trygghetsfølelse til å trene på triks.

Også albuebeskyttere er ganske populære innen sparkesykling. De vil gi deg beskyttelse mot blåmerker og støtskader når du roter til et triks, eller faller. Velg albuebeskyttelse som gir en god passform og ikke hindrer din bevegelsesfrihet.

Vil du lære mer om beskyttelsesutstyr for sparkesykling? Ta en titt på vår ultimate guide for beskyttelse i skateparken.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser