×
Meny

Longway Trikse sparkesykkel Pakke 6-12 år

Beskrivelse

Vi presenterer Longway Adam Trick Scooter Complete Package - det ultimate settet for aspirerende førere og nybegynnere som ønsker å komme i gang med den spennende verdenen av stuntscooterkjøring. Denne omfattende pakken inneholder ikke bare den høytytende Longway Adam Trick Scooter, men også viktig sikkerhetsutstyr, inkludert Hangup-hjelmen og Hangup-beskyttelsessettet.

Longway Adam Trick Scooter er utviklet for presisjon og holdbarhet, og er designet med tanke på nybegynnere. Den lette, men robuste konstruksjonen gir optimal kontroll og manøvrerbarhet, slik at føreren kan mestre triks og stunts med selvtillit. Det forsterkede dekket og den responsive T-baren sørger for jevn kjøring, noe som gjør den til det perfekte valget for de som nettopp har begynt å kjøre sparkesykkel.

Sikkerhet er viktigst, og Hangup-hjelmen er her for å beskytte føreren når han eller hun utfordrer sine egne grenser. Denne elegante og komfortable hjelmen har et robust ytre skall og innvendig skumpolstring som gir overlegen beskyttelse mot støt. Hangup-hjelmen har en justerbar hakestropp og ventilasjon for økt komfort, og gir en sikker passform uten at det går på bekostning av stilen. Hangup Protection Set kompletterer pakken med nødvendig beskyttelsesutstyr for knær, albuer og håndledd.

  • Komplett pakke skreddersydd for nybegynnere
  • Longway Adam Trick Scooter for presisjon og holdbarhet
  • Hangup-hjelm for overlegen hodebeskyttelse
  • Hangup Protection Set for omfattende sikkerhetsutstyr
  • Ideell for å mestre triks og stunts på en trygg måte
Vis alle

omtaler   (1)

Det er ingen kundeanmeldelser på norsk. Vis produktomtaler på andre språk (1 produktomtaler)

SkatePro