×
Meny

Skipakker Langrenn

Godt å vite

Ta en snarvei, spar penger - gå til en langrennspakke

Å velge å kjøpe et komplett sett kan spare deg mye tid. Videre oppnår du ofte en bulkrabatt når du kjøper et komplett sett fra samme produsent. Det største pluss når du kjøper en komplett langrennsløype er at du kan være helt positiv at alle delene passer og spiller perfekt sammen med hverandre fra dag ett.

Hver pakke fra denne delen inneholder et sett med ski, støvler, staver, bindinger og en SkatePro skirem. Det eneste settet uten støvler inkludert er Skigo Classic Cross Country Kids Ski Bundle. Dette settet kommer med et sett med ski, enkle bindinger med en lett å bruke kontrollrem og staver.

Våre langrennsski pakker er basert på anbefalingene fra våre eksperter, og du kan være sikker på at hver eneste detalj har vært oppe for vurdering og diskusjon før den endelige pakken er lansert på dette nettstedet.

Det er en langrennspakke for alle

Hvis du er uheldig og mister eller ødelegger skiutstyret ditt, er det en fordel å kjøpe en langrennspakke fra et velkjent merke som Salomon, Madshus, Yoko eller Fischer, slik at du kan være sikker på å finne reservedeler uansett hvilket land i verden du besøker for å gå på ski.

I vårt utvalg av langrennsski pakker finner du både pakker som passer for nybegynnere, erfarne og profesjonelle langrennsløyper.

Når du kjøper både ski og bindinger fra SkatePro, monterer vi dine bindinger gratis. Hvis det er aktuelt, legg til støvelstørrelsen din som en kommentar til bestillingen din.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser