Happy Valentine's day
Spesielle tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Meny

Skisko (Langrenn)

Godt å vite

Hvordan man finner rette skisko til langrenn

Skisko med god passform er helt avgjørende for en god tur ute med langrennsskiene. Når du kjøper skisko for langrenn, da er det veldig viktig at du tenker over hvilken type sko du egentlig trenger og hvilke grener innen langrenn du praktiserer.

Vi tilbyr hele 3 ulike skisko for langrenn hvor enhver skotype passer til forskjellige grener innen langrenn; Klassisk, Skøyting og Fjell. Er du en nybegynner, da anbefaler vi at velger skisko for klassisk eller skøyting som også har en combi-funksjon.

Skisko for bruk til Klassisk Langrenn er midt i blinken for nybegynnere og til folk som reiser én gang i året på sin årlige vinterferie. Dette er skisko som sørger for strålende støtte i områdene rundt hæl og ankel. Med andre ord; et godt og stabilt valg.

Skisko for bruk til Skøyting er den aller mest stive man får innen langrenn. Ved skøyting på ski, da er det mest viktige å optimalisere kraftoverføringer fra skiskoene til selve langrennsskiene. Denne type skisko har et såpass stivt design at minimalt med energi går til spille - noe som da altså betyr maksimalt med fart.

Utover dette, er det viktig å finne et par skisko som også passer med selve langrennsskiene. Det finnes flere ulike bindingsystemer som f.eks. SNS, NNN og NIS. Salomon's SNS-bindinger passer med Salomon og Atomic -skisko, mens NNS -og NIS skibindinger passer med Rossignol, Fischer, Alpina og Madshus -skisko. Dette og flere detaljer vil du kunne finne på deres egne produktsider.

For mer informasjon, ta da en titt på vår:
Guide for kjøp av riktige langrennsko.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser