MENY
×

Hodelykt & pannelamper

  Filter
Merker
Lumen
Max distanse
Brendetid for laveste kraft
Brennetid for full kraft

En hodelykt er en nyttig del av utstyret

I denne kategorien kan du finne pannelamper/ hodelykt. Vi har lamper som passer til alle dine behov, uansett om du arbeider som avisbud som trenger litt ekstra lys tidlig på dagen eller en erfaren MTB-rytter som nyter off-rides i skogen sent på kvelden. Og som alltid er våre produkter av høyeste kvalitet og funksjonalitet.

Et hodelykt er optimal i alle slags sportsaktiviteter om natten. De gjør det mulig å holde hendene fri og lett orientere deg på for eksempel skøyter, alpinski, rulleskøyter eller BMX, men også hvis du er en orienteringsløper, trenger du en høykvalitets hodelykt.

En hodelykt for tur og en hodelykt for ski

Hodelykter kommer i forskjellige design med forskjellig styrke av lys og måter å montere det på hodet, sykkelen eller hjelmen. Mengden lys som en lampe produserer, måles i lumen. I vårt sortiment finner du lamper i størrelsesorden 80 lumen til 5.000 lumen. 80 lumen passer for en tur om natten, men du vil ikke stole for mye på styrken av denne lampen når du reiser med høyere hastigheter.

Vår toppmodell med 5.000 lumen kan virkelig lyse opp selv de mørkeste skogen. Med en rekkevidde på opptil 325 meter lyser avstanden, er dette ikke en hodelykt som du bør bruke hvis du kjører, går på skøyter eller på ski i nærheten av en vei, siden den kan blende opp mot kjørerne.

I tillegg til å bli brukt til sportsaktiviteter, brukes også pannelampene av arbeidere, som gruvearbeidere, søk- og redningsarbeidere, kirurger og postbud - noe som gir dem et tryggere arbeidsmiljø med håndfri lys.