×
Meny

Hodelykter & Pannelamper

Med en LED Hodelykt på hodet, så finner du frem i mørket

En hodelykt er helt nødvendig for deg som skal ut med langrennsskiene på en skitur etter mørkets frembrudd. Vi har LED hodelykter her som vil gi deg den friheten til å utforske de skiløypene uten lys eller aktive lyskastere på kvelden/natten. I tillegg vil en slik hodelykt gi deg frie hender til å bevege deg fritt slik du selv ønsker og dermed gjøre livet i mørket mye lettere.

Langrennsløp på nattetid blir stadig mer og mer populært - disse natteløpene har mange tilhengere, både fritidsløpere såvel som konkurranseskiløpere. Hvis du spør dem om hvilket redskap som er det mest viktige når dem er ute på skiene etter mørkets frembrudd, så vil svaret du får alltid være det samme fra dem alle: "Hodelykt."

Styrken på din hodelykt

I vårt utvalg så finner du LED hodelykter som har alt fra 80 lumen og opp til 5.000 lumen. 80 lumen passer for en labbetur på kvelden, men du kan heller ikke forvente altfor mye av styrken på lyset til denne versjonen hvis du har et høyt tempo.

Men vår beste modell med 5.000 lumen kan virkelig lyse opp selv den aller mørkeste skogen. Med et lys som har en rekkvidde opptil hele 325 meter i distansen, så er ikke dette en hodelykt du bør bruke når du er ute i -eller nær en skiløype som ligger ved veien ettersom du da fort kan blende sjåfører.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser