Ryddesalg
Spar opp til 60%  -  Mer enn 1000 varer på salg!  -  Klikk her
×
MENY

BMX Beskyttelsesutstyr

Uansett om du kjører BMX i gatene eller skateparken, så er det viktig å ha riktig BMX-beskyttelsesutstyr. Det å bruke BMX-beskyttelse er ikke bare godt for å hindre skader, men også for boosting av trygghetsfølelse og selvtillit - noe som gir en svært positiv effekt på din videreutvikling.

BMX Hjelm - Den viktigste beskyttelsen

Alle fra nybegynnere til proffe bruker en hjelm. Alle hjelmer du finner under vår kategori her, er EN 1078-sertifisert. Dette betyr at disse hjelmene er godkjente for brukt til både skating og sykling.

Raskere videreutvikling - Gjør som de proffe, bruk leggbeskyttere og beskyttende pads

Andre gode investeringer når det gjelder beskyttelsesutstyr; leggbeskyttere, hansker - samt knebeskyttere og albuebeskyttere (pads).

Men alt dette BMX-beskyttelsesutstyret gjør mer enn å minimere sjansen for små og store skader...

Bruker du BMX-beskyttelse, så får også trygghetsfølelsen din et kraftig boost - og dette har en svært positiv effekt på din videreutvikling. Fordi da får du mer selvtillit til å presse grensene ytterligere - slik at ferdighetene kan tas opp til det nivået.

Du finner mange forskjellige knær, albue- og leggbeskyttere i vårt strålende utvalg av BMX Beskyttelsesutstyr.

Vi har alt fra klassiske beskyttende pads, som du kan bruke på utsiden av klærne - til beskyttende pads som man kan bruke på innsiden av bukser og gensere. Disse er alle svært fleksible, dermed skal man ikke kunne si noe på bevegelsesfriheten.

Hva enn du måtte velge, avhenger fullstendig av hva du selv foretrekker og hvilken type kjørestil du har.