×
Meny

BMX Beskyttelse

Uansett om du kjører BMX i gatene eller skateparken, så er det viktig å ha riktig BMX-beskyttelsesutstyr. Det å bruke BMX Beskyttelse er ikke bare godt for å hindre skader, men også for å gi trygghetsfølelse og selvtillit en kraftig boost - noe som også har en svært positiv effekt på din videre utvikling.

BMX Beskyttelse - Viktigst av alt er BMX Hjelmen !

Både nybegynnere, de midt imellom, så vel som proffe ryttere bruker en hjelm. Alle hjelmer du finner her under denne kategorien her for BMX Beskyttelse, er EN 1078-sertifisert. Dette betyr at disse hjelmene er godkjente for brukt til både skating og sykling.

Raskere videreutvikling -
Gjør som de proffe, bruk BMX Pads

Andre gode investeringer når det gjelder BMX Beskyttelse og utstyr er; BMX Pads - så vel som hansker, knebeskyttere og leggbeskyttere etc.

Hvis du er dekket med god nok BMX Beskyttelse, vil du helt automatisk gi din trygghetsfølelse et kraftig kraftig boost - og dette har en svært positiv effekt på din videreutvikling ettersom du da får mer selvtillit til å presse grensene enda et par hakk - slik at ferdighetene kan tas opp til neste nivå.

Vi har alt fra klassiske beskyttende BMX Pads som du kan bruke på utsiden av klærne - til beskyttende BMX Pads som man kan bruke på innsiden av både bukser og gensere. Disse er alle svært fleksible, dermed skal man ikke kunne si noe på bevegelsesfriheten.

Hva enn du måtte velge, avhenger fullstendig av hva du selv foretrekker og hvilken type kjørestil du har.

SkatePro