Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

BMX styredeler

Godt å vite

Finn riktig Race BMX Bar

Race BMX styre er vanligvis høyere enn BMX styrer for freestyle sykler.

Styre for race BMX sykler er tilgjengelige i forskjellige modeller og størrelser. Både høyden og bredden på Race BMX sykkel styre måles i tommer. De fleste BMX styrer er 8 til 10 tommer høye og 28 til 30 tommer brede.

Race BMX styre er laget av enten aluminium eller tyngre ståltyper. De fleste BMX-styrene til freestyle-sykler er laget av stål, mens de fleste rase BMX-styrene er laget av aluminium for å holde sykkelen så lett som mulig.

Skal jeg velge en BMX-bar i 2 eller 4 deler?

Det er to grunnleggende måter, BMX-styre er designet - 2-delt eller 4-delt styre.

2-delte BMX-styreer laget av 2 stykker stål- eller aluminiumrør. Dette er vanligvis en enklere konstruksjon. Den 2-delte baren er vanligvis den sterkeste konstruksjonen fordi den bare har to sveisninger.

4-delte guider er laget av 4 stykker stål eller aluminiumrør. Disse er ofte litt tyngre enn et 2-delt styre, men det gir et unikt design for race BMX-sykkelen, som noen ryttere prioriterer.

Så hvis hovedmålet ditt er å få vekten på sykkelen din så lav som mulig, må du sannsynligvis gå for en BMX-styre på 2 deler. Hvis du vil gi sykkelen din et mer retro og stilig utseende, vil et 4-delers styre være ditt valg.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser