×
Meny

Race BMX Styre

  Filter
Farger
Merker
Bar height
Bar width
Bar materiale

Finn riktig Race BMX Bar

Race BMX styre er vanligvis høyere enn BMX styrer for freestyle sykler.

Styre for race BMX sykler er tilgjengelige i forskjellige modeller og størrelser. Både høyden og bredden på Race BMX sykkel styre måles i tommer. De fleste BMX styrer er 8 til 10 tommer høye og 28 til 30 tommer brede.

Race BMX styre er laget av enten aluminium eller tyngre ståltyper. De fleste BMX-styrene til freestyle-sykler er laget av stål, mens de fleste rase BMX-styrene er laget av aluminium for å holde sykkelen så lett som mulig.

Skal jeg velge en BMX-bar i 2 eller 4 deler?

Det er to grunnleggende måter, BMX-styre er designet - 2-delt eller 4-delt styre.

2-delte BMX-styreer laget av 2 stykker stål- eller aluminiumrør. Dette er vanligvis en enklere konstruksjon. Den 2-delte baren er vanligvis den sterkeste konstruksjonen fordi den bare har to sveisninger.

4-delte guider er laget av 4 stykker stål eller aluminiumrør. Disse er ofte litt tyngre enn et 2-delt styre, men det gir et unikt design for race BMX-sykkelen, som noen ryttere prioriterer.

Så hvis hovedmålet ditt er å få vekten på sykkelen din så lav som mulig, må du sannsynligvis gå for en BMX-styre på 2 deler. Hvis du vil gi sykkelen din et mer retro og stilig utseende, vil et 4-delers styre være ditt valg.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser