×
Meny

BMX deler til sete

Godt å vite

Hvilket BMX sykkel sete skal jeg velge?

Et BMX race tar ikke mer enn 30 - 40 sekunder. Race BMX ryttere bruker sjelden deres BMX seter for å sitte på mens de kjører.

Hovedformålet med BMX sete er å unngå at rytterne blir spidd av BMX-rammen når de lander etter et stort hopp eller racer over rullene.

Siden det generelle temaet i race BMX sykler er å spare vekt, blir setet også minimert så mye som mulig.

Et typisk BMX-sete er et tynt plast- eller nylonskall, med absolutt null komfort. BMX sadelen her brukes som ramme / hjulbeskyttelse, og beskytter rytterens rompe fra store treff.

Likevel er det ganske mange forskjellige seter på markedet. De fleste race BMX-ryttere tar sikte på BMX sadel med lavest vekt, men noen ryttere bruker sine race BMX-sykler til transport. Hvis dette er tilfelle for deg, ville det være en god ide å ha et komfortabelt ekstra sete i repertoaret ditt.

I vårt utvalg av race BMX sadler finner du modeller og design fra merker som BSD, Ciari, Cult, Eclat, Fiend, Haro, Odyssey, Premium, Shadow, Simple, Staats, Subrosa og Wethepeople.

Sadelpinnen

Sadelpinnen er røret som forbinder BMX-sykkel setet med rammen. De fleste BMX seter er justerbare, slik at du kan passe setet for å passe til høyden. I denne kategorien finner du sete poster for både tripod and pivotal sadler. Sadelpinnen du finner i vårt utvalg er laget av aluminium for å holde vekten så lav som mulig.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser