Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

BMX hjuldeler

Godt å vite

Det riktige valget av BMX-racehjul kan gjøre hele forskjellen mellom å vinne og tape

Spør alle som racer BMX hvor viktig en god start er, og de vil sikkert fortelle deg at Snap, som det kalles, er forskjellen mellom å vinne og tape et BMX-løp. Fordi akselerasjon ut av startportene er viktig i Race BMX, har mange ryttere en tendens til å velge et lett og aerodynamisk BMX race hjul for å få maksimalt ut av hvert trinn på pedalen.

For å barbere et ekstra kostbart gram av sykkelen, har BMX-ryttere en tendens til å bruke felger med færre eiker. Dette er på bekostning av styrke og smalere felger, så du må være oppmerksom på at Race BMX-hjul ikke vil tåle samme misbruk som freestyle og hopphjul vil klare.

Så hvilket størrelse av Race BMX sykkelhjul bør jeg velge?

Selv om BMXs hjul er laget av 12 "-20", er den vanligste størrelsen for race BMX-hjul 20 ". Størrelsene 12" -18 "er hovedsakelig laget for barn og unge tenåringer.

Merk: Det er viktig når hjulnavet skiftes, at ekkelhulltallet er det samme som på felgen - 36 og 48 hull kan ikke blandes sammen.

Det er viktig å merke seg at de tynnere BMX-dekkene og kantstørrelsene (20 x 1 1 / 8-3 / 8 og 24 x 1 1 / 8-3 / 8) ikke er utskiftbare med hverandre eller med 20 x 1,5 eller 1,75 dekk og felger.

Forlenge slangens levetid.

Ved å bruke et stykke rim tape til dine Race BMX-hjul, kan du beskytte slangene dine mot de skarpe kanter av eikerhullene. Ved å bruke dette billige "stykke" gummibånd reduserer du risikoen for å få et punktert dekk.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser