×
Meny

Mini BMX Deler

  Filter
Merker
Aksel diameter

Godt å vite

Mini BMX Deler - hold sykkelen i tipp topp stand

Her finner du alle Mini BMX Deler som trengs for å vedlikeholde din Mini Rocker BMX Sykkel. Videre vil du også finne f.eks. et stort utvalg av pedaler og håndtak i alle slags designs og farger som gir litt ekstra personlighet til din Mini BMX Sykkel.

Vi har som nevnt, alle Mini BMX Deler under denne kategorien her. Du vil altså også kunne finne komponenter som f.eks. tannhjul, kranksett, hjulbolter, styrelager etc. Pegs til Mini BMX er også noe vi har plenty av her hos SkatePro!

Skreddersy ditt setup med egne Mini BMX Deler

Ønsker du å skreddersy ditt setup til å bli enda mer personlig, da er dette rette plassen for deg. Vi har mange forskjellige Mini BMX Deler for enhver smak i alle regnbuens farger. Her snakker vi mange godbiter som b.la fantastiske håndtak og 4-delt styre i neokrom.

Skaff deg Mini BMX Deler for nødsituasjoner

La oss være ærlige; Hvis du sykler med din Mini BMX hver dag i mange timer, risikerer du at den går i stykker før eller siden mens du er på farten. Under denne kategorien finner du også et sett av viktige saker som luftpumpe og unbrakonøkkel - begge er små i størrelsen slik at de enkelt passer i en liten ryggsekk. Dermed vil du ikke behøve å gå hjem fra skateparken når pegs til Mini BMX er løse, eller dekkene trenger luft.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser