×
MENY

Deler til mini bmx

  Filter
Merker
Aksel diameter

Her finner du alle mini BMX-delene du trenger for å opprettholde din Mini-rocker BMX-sykkel. Du finner også mye mini bmx utstyr, som pedaler og håndtak i forskjellige design og farger, noe som kan gi litt ekstra personlighet til din mini BMX.

Selvfølgelig har vi alle delene du trenger for å vedlikeholde Mini-rocker BMX. I denne kategorien finner du alle de mest grunnleggende delene, for eksempel tannhjul, kranksett, for- og bakaksler, headset og mange flere mini bmx-deler. Dette er også hvor du må se om du trenger pegs for din mini BMX, eller et nytt sete.

Gjør den personlig

Det er også her du skal lete hvis du vil sette din egen personlige berøring på Mini Rocker. Vi har også mange mini bmx deler som kan legge til litt ekstra personlighet til oppsettet ditt, for eksempel pedaler i alle regnbuensfarger, kule håndtak til styret. Vi har til og med et 4-delt håndtak i neokrom!

En pose med gull

La oss være ærlige; Hvis du bruker din mini rocker hver dag i mange timer, risikerer du at den slites på en eller annen måte. Med et reparasjonssett må du ikke gå hjem fra skateparken bare fordi dine pegs er løse eller hjulene trenger luft.

I denne kategorien finner du alle de essensielle delene til reparasjonssettet ditt, for eksempel umbraco nøkler og luftpumper, som begge er laget for å passe i en liten ryggsekk. De er perfekte for å ha med en dag med Mini Rocker BMX.