Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Swath Boa Snowboard Støvler

(3)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Swath Boa fra Burton er glimrende all-mountain snowboardstøvler med en medium til stiv flex.

Disse snowboardstøvlene kommer med Dual Zone Boa. Med Boa-hjulknappen så kan du raskt og enkelt justere dem til å passe helt perfekt til føttene dine. Og takket være Dual Zone System, så pakkes føttene dine inn til enda bedre -og mer presis passform. Og med hele 2 separate kanaler for 2 ulike lisseledninger til 2 ulike Boa-hjulknapper, så sier det seg selv at passformen blir enda mer tett og presis. Dette betyr også at kontroll, forbindelse og kraftoverføringer blir optimalisert.

Imprint 3 -innerstøvlene kommer også med flere strålende egenskaper og løsninger som optimaliserer passform, komfort og kraftoverføringer. De er designet med en teknologi som gjør disse snowboardstøvlene pustende ved å benytte et termisk-aktiverende karbon som har blitt vevd inn i selve foringen på disse innerstøvlene. Burton kaller den teknologien Dryride Heat Cycle Lining. Dermed stråles og reflekteres kroppsvarmen tilbake til føttene samtidig som fuktigheten blir transportert ut.

Focus Cuffs har blitt implementert for å optimalisere komfort og kontroll. Disse cuffs sørger for at føttene blir godt innpakket, at hælfestet er godt + at leggene er godt støttet opp av strekkbare soner som er laget av neopren.

Til slutt har disse all-mountain og off-piste snowboardstøvlene med en medium flex (Respons: 5) også blitt designet med en formet EVA-fotseng og Vibram-yttersåler som har enestående demping og rebound.

Spesifikasjoner

Flex:
Mellom
Nivå:
Begynner, Øvet, Avansert
Kjøre Stil:
All Mountain, Freeride
Lukke mekanisme:
BOA
Kjønn:
Mann

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (3)

Good comfortable and performance. Good lacing system Quick shipping
Kevin Jarvis (Leksand)
28-02-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Bra boots!
Eduardo Rodriguez (Johanneshov)
13-02-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Köpte precis dessa boots, sitter stabilt och skönt på foten. Ser fram emot testa dom i backen. Rekommenderar en halv storlek större än vanligt, då man oftast har tjocka strumpor och inte vill frysa sönder tårna. Hälen sitter som gjutet, Burton levererar.
Mathias Löfgren (Trollhättan)
13-11-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro