Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Kitesurfboards

  Filter
Merker
Lengde
Kjøre Stil

Godt å vite

Å finne det rette kiteboardet er et viktig valg når det gjelder den generelle surfingopplevelsen. Et kitesurfingbrett kommer i forskjellige former og størrelser, og på denne siden vurderer vi de to populære typene av kiteboards som hver tjener sitt eget formål.

Bi-Directional KiteBoards

Dette design er sterkt inspireret av designet av et snowboard. Med et twintip design er det bi-directional​​​​​ kiteboard ideel til freestyle, hopp og have det morsomt på bølgene.

Brættet er mye tynt og har derfor vanskeligheder med at flyde av sig selv. Surferens føtter er fastgjort til kitesurfing brettet, så du behøver ikke bekymre deg om at bli adskilt fra ditt bræt. Dette er det mest populære board design til kitesurfing.

Retningsbestemte Brett

Kitesurfingbrettene er inspirert av surfe verden. Kiteboard har en flott likhet med et klassisk surfbrett og i motsetning til en toveis kiteboard, er føttene ikke festet til brettet. Denne formen er litt vanskeligere å kontrollere, men når du får kontroll over det, er det flott å surfe på bølgene.

Hvis du kjøper ditt første kitesurfingbrett, anbefaler vi sterkt at du deltar på et helgkurs for å få teknikkene på plass. Pengene du bruker på kurset vil være en god investering. Du er mer sikker på å ha en vellykket opplevelse på havet, og din lærekurve blir mindre bratt.

Et annet tips på turen til å bli havmester er å trene med dragen på stranden. Du vil spare deg selv for mange krasjer (og tid) hvis du lærer å mestre grunnkontrollen før du går videre til bølgene.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser