×
Meny

Kitesurfing Tilbehør

Forrige
Neste
Side 1 av 2

Fiks opp kiten din på null komma niks

Kitesurfing eller kiteboarding er en høyhastighets ekstremsport. Selv om kiteboardutstyret er laget av både slitesterke og høykvalitets materialer - så kommer det en tid da du må bytte slitte deler eller oppgradere noen av kiteboardsdelene.

Det er også en god ide å kjøpe noen reservedeler før de går i stykker. Det er ikke mange ting mer irriterende enn å kjøre til havet med alt utstyret ditt, pakke ut, forberede det og tilbringe noen minutter på havet og så knekker det en finne. Hvis den lokale surfebutikken er åpen, så må du stole på at dem har den delen du trenger. Og hvis ikke, så vil du være tvunget til å kjøre hjem og dermed ha kastet bort etter et par verdifulle surfertimer på vannet.

Under denne kategorien så vil du kunne finne bl.a. surfestropper som vil holde deg sammenbundet med brettet til alle tider når du f.eks. prøver deg på noen triks som luftige hopp, spins og rolls. Her har vi også hurtigutløsende systemer. Og selvsagt. våre raske reparasjon-kits som er fantastiske å ha når du trenger nødreparasjoner på utstyret ditt. Kanskje du t.o.m. behøver å bytte en leash (line) der og da - har du kits som dette på lur, da trenger du ikke å dra tidlig hjem fra stranden.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser