×
Meny

Wakeboard tillbehør

  Filter
Merker

Godt å vite

Legg til noen deler og customize brettet ditt

Du vil ikke være ute på havet og mangle en skrue en bolt eller en ekstra reserve finne. Dette vil ødelegge dagen og sende deg hjem tidlig.

Hvis du vil forhindre at dette skjer, foreslår vi at du tar en god titt på denne kategorien av wakeboard utstyr.

Du finner også finner i denne kategorien, selv om finner på en wakeboard ikke er en nødvendighet. Finner er en fordel når du gjør overganger fra rail til rail. De vil legge til kontroll og hindre deg i å skli ut.

Men mange ryttere velger å ri sine wakeboard finne løse, hvis de har et sterkt fokus på triks med slides på bokser og rails, hvor finnene kan bli sittende fast eller til og med knekke av.
Det kan kun føles som å kjøre bil på en isete vei til tider. Du kan fortsatt lede bilen eller i dette tilfellet, wakeboardet forsiktig over den glatte overflaten og fortsatt ha en slags kontroll. Men hvis du legger til aggresjon og fart på turen din, vil din trekkraft og kontroll reduseres drastisk.

Finnen har stor innvirkning på den generelle surfing opplevelsen. Finnen alene vil forandre kjennetegnene og følelsen av en wakeboard. Hvis du eier et bord som føles fort og har ingen finner, kan du enkelt overføre det til et brett med en mye langsommere følelse, bare ved å legge til en fin av en bestemt type.

Hvis du trenger å justere følelsen av brettet ditt på en bestemt måte, bare ring oss, og vi vil veilede deg i retning av hva finner å kjøpe.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser