Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Vannski

  Filter
Farger
Merker

Godt å vite

Når snøen smelter - er vannski det beste

Høres det appellerende å flyte over bølgene ved hastigheter raskere enn 58 km/t? Da kan vannski absolutt være noe for deg. Selv om du ikke starter med disse lynraske hastighetene i begynnelsen, så er det en god sjanse for at du vil kunne oppnå en slik fart i ganske nær fremtid med nok trening.

Det har skjedd ganske mye siden det første paret med treplanker ble festet til en motorbåt tilbake i 1922. Det har blitt gjort en god porsjon med forbedringer her og der mht. vannski-teknologien siden den tid. For det første, må det nevnes at moderne vannski er laget hovedsakelig fra komposittmaterialer som f.eks. karbonfiber. Lavere vekt, mindre drag, og bedre manøvrerbarhet.

Det er ganske viktig å velge den rette typen med vannski ettersom dette valget spiller en stor rolle i hvor mye mer gøyalt og lett det blir ute på vannet. Uansett om du kjøper ditt første par med slalåm-vannski, kombiski for barn, eller kanskje eventuelt erstatter 20-år gamle vannski fra tenårene - SkatePro har hva du trenger!

Hvis du er en nybegynner, da er det aller viktigste at du finner et vannskipar som faktisk er formålslaget for nybegynnere. Hvis ikke, vel - da vil det bli svært vanskelig å klare og stå opp på skiene. Det vil være nevnt i de enkelte produktbeskrivelsene om vannskiene er optimalisert for nybegynnernivå, mellomnivå eller ekspertnivå.

Så du må bare sjekke ut våre ulike kategorier innen vannski her. Og hvis du har noen spørsmål, er du mer enn velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser