×
Meny

SUP tillbehør

  Filter
Merker

Godt å vite

Svømmeføtter og tilbehør til din SUP

Hvis du trenger noen SUP-deler, noe SUP-utstyr, er dette stedet å se. I denne kategorien finner du alle slags forskjellige deler som hjelper deg med å holde SUP eller iSUP passform og flytende i mange år framover.

Dette er også kategorien, hvor du finner åre poser og finner for SUP og iSUP.

Spesielt finnene kan være en utfordring. Det er mange forskjellige finner, og hvis du ikke vet hva du leter etter i en finne, kan denne prosessen være vanskelig. En finnes viktigste jobb er å holde SUP stabilt og tillate deg å styre styret så enkelt som mulig. Du kan si at finnene hjelper deg med å komme dit du vil, i stedet for å la vind og bølger diktere reiseluten.

Finnen er en viktig SUP del

Det er i utgangspunktet tre forskjellige typer SUP-finner å velge mellom. Flatwater SUP-brett finner, allround multi-finner og SUP-race finner. Vi selger hovedsakelig finner til flatwater brett, så hvis du kjøpte din iSUP her på SkatePro, bør du gå til en flatvann eller en multi-finne.

ISUP brett er vanligvis spesielt designet for flatt vann, og disse platene vil ha en lang finne. Dette gir en god mengde styrestabilitet og bare minimalt med drag, og dette gjør at brettet kan seile rett under de lange avstandene. Uansett om du er touring eller racing. Denne finnen er veldig bra for uformell padling, å gå land til land (kryssende vann) eller bare padle med barn eller kjæledyr.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser