×
Meny

Kitebarer

  Filter
Merker

Godt å vite

Kom på rett kjøl med kitebaren

Kitebaren er jo selve rattet når du er ute å kitesurfer; Kitebaren er selve forbindelsen mellom deg og kiten.

Kontrollbaren som det også kalles, lar deg styre og kontrollere akselerasjonen din, i tillegg til og styre hvilken retning du går i - og selvfølgelig når du hopper. Noen av de mer avanserte kontrollbarene til kites har en sikkerhetsmekanisme som tar kiten ned til bakken i løpet av bare et par sekunder hvis du skulle kræsje.

De fleste moderne kitebarer som du finner under denne kategorien er laget i aluminium og karbon med myke gummigrep. Dette gjør at du ikke får vondt i hendene, og selvsagt et skikkelig godt grep når du håndterer kitebaren din.

Forskjellige typer kontrollbarer til kites

Det finnes to typer kontrollbarer til kiter:

  • 4-Line-Kitebar: Et enkelt kontrollsystem som gir en mindre sannsynlighet for å klusse seg. Sikkerhetsline er koblet til en powerline i fronten.
  • 5-Line-Kitebar: Et avansert kontrollsystem som du enkelt kan regulere kraften på kiten din med (depower). En dedikert og god sikkerhetsline vil gi ekstra trygghet samt sikkerhet.

Alle kitebarer har et trimsystem. Trimsystemet som vanligvis er plassert rett over baren, vil gjøre det mulig å justere din kite til å takle forskjellige vindforhold. Veldig ofte så endrer jo vindforholdene seg mens du er ute på vannet. Trimsystemet gjøre det enkelt for deg å justere kiten til å få den rette trekkraften slik du hverken er overpowered eller underpowered, altså hverken for mye eller for lite trekkraft.

Vi har et bredt utvalg av forskjellige kitebarer fra noen av de beste og sterkeste kitemerkene som Cabrinha og North. Uansett hvilket merke du velger, så kan du være sikker på at det er utmerket kvalitet du får her.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser