Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Wakeboard Bindinger

  Filter
Merker
Skostørrelse

I dette seksjonen finner du ulike design av både wakeboard bindinger og wakeboard støvler. Hvilken type du velger vil avhenge av din ridestil og selvfølgelig din fot. Hvert merke har sin egen unike egenskaper å tilby deg, fra formen til støvelen til lissene. Men det er noen regler du kan ta hensyn til når du velger både et par wakeboard støvler og wakeboard bindinger.

Flex

En av de viktigste tingene å vurdere, når du velger et par støvler og bindinger, er flexen som kommer i stiv og fleksibel. Det du velger er et spørsmål om din preferanse og din stil på kjøringen. Stive støvler er mer responsive og gir mer støtte gjennom ankelen. Flex støvler gir mer mobilitet og er bra for nybegynnere.

Passformen

En viktig ting i prosessen med å velge den perfekte bindingen og støvlene er bare å kjenne dine føtter. Du må ta formen av foten din i betraktning. Har du mager eller klumpete føtter? Har du høye buer eller flate føtter? Alt dette er viktig å ta hensyn til.

Størrelsen

Hvis det er mulig, anbefaler vi at du måler foten din, så du er sikker på at du får den riktige størrelsen. Hvis du bare skal velge dine bindinger og støvler fra din skostørrelse, anbefaler vi at du vurderer å gå ned ½ en størrelse for en wakeboard-binding og støvler. Vi kan påpeke at det ikke burde være noen hælløft og tett over alt.

Videre må du kontrollere at støvlene og føttene dine er våte når du prøver på wakeboard-bindinger. Hvis de er tørre, vil det være et mareritt å få dem på!

Bindingene trenger å passe brettet

Det er tre enkle måter å sørge for at bindingene dine passer til wakeboardet ditt. Den enkleste måten er å kjøpe et sett av bindinger fra samme produsent. Det andre alternativet er å sjekke skruene de vil enten være ¼ "standard skruer eller M6 metrisk skruer.

Det siste alternativet er å kontakte våre wakeboard-spesialister på våres kundeservice som kan hjelpe deg.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser