×
Meny

Oppblåsbar SUP

  Filter
Farger
Merker
Lengde
SUP-Aktivitet
Brukervekt

Godt å vite

Hva er SUP?

SUP står for Stand-UP-Paddleboarding, og det er en svært gøyal måte å få en full kroppsøkt på - så vel som herlig cruising på vannet. Med denne stående posisjonen på brettet får du fordelen av å se hva som faktisk er i vannet under deg. Denne sporten er enkel og rask å lære - anbefales for rolig flatt vann, men de kan også brukes på små bølger.

Oppblåsbar SUP - hva er de laget av?

Det finnes 2 typer padlebrett der ute - solide og oppblåsbare SUP. Solide padlebrett, også kjent som SUPs, er laget fra en skumkjerne innpakket i enten glassfiber, karbonfiber og plast. Når iSUPs (inflatable stand-up paddle boards) fylles opp med luft gir det gode flyteegenskaper og stabilitet. Oppblåsbare paddle boards er midt i blinken for amatører og nybegynnere - eller de som har begrenset med plass mht. lagring av eiendeler og utstyr.

Hvordan velge riktig oppblåsbar paddle board

Det er din personvekt og kjørestil som avgjør hvilken oppblåsbar paddle board du bør skaffe deg. Korte brett med en lengde på under 305cm (10 feet) er midt i blinken for barn. Når det gjelder medium brett på rundt 305cm - 366cm (10 - 12 feet), er disse perfekte til amatører og nybegynnere. Vi kan nevne at lange SUP-brett er best til racing og touring.

Bredden på en oppblåsbar SUP varierer vanligvis fra 63,5cm (25 tommer) til 91,5cm (36 tommer). Bredere brett er optimale for større mennesker og de som ønsker å frakte mer last. Smalere SUP-brett er bedre for mindre folk og de som jakter på mer fart.

Ønsker du å lære mer om SUP-brett og padling? Ta en kikk på vår guide for kjøp av SUP brett.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser