×
Meny

Oppblåsbare SUP brett

  Filter
Farger
Merker
Lengde
SUP-Aktivitet
Brukervekt

Godt å vite

Oppblåsbare SUP brett

Oppblåsbare padle brett (ISUP) er harde på utsiden som glassfiber SUP'S laget av et superslitesterkt herdet gummimateriale, men har ISUP har istedenfor en solid kjerne med luften inne i den, noe som gir mer fordel ved transport og oppbevaring.

Inflatable stand up paddle boards (iSUP) er laget av PVC-plast og millioner av vevde fibre som forbinder topp og bunn av brettet. Disse fibrene er overraskende sterke når brettet blir oppblåst. Samlet sett har en oppblåsbar SUP / iSUP en tendens til å være lettere enn det solide brettet.

Som sine "harde" brødre kan Oppblåsbare SUPS brukes til cruising på innsjøer, touring langs stranden, fiske, surfing og til og med å gjøre yoga.

Selv om oppblåsbare padleplater har store flytende egenskaper, anbefaler vi at du bruker den til stillwater surfing og under forhold med mindre bølger eller ved din lokale innsjø.

Hvorfor velge en iSUP / oppblåsbar stå opp paddleboard?

  • Hvis du bor i en liten leilighet eller kanskje ikke har en varebil for å transportere SUP eller kanskje en ny SUP surfer, så kan du velge en iSUP over en klassisk glassfiberplate.
  • Du trenger ikke mye lagringsplass, da brettet kan passe i en ryggsekk når den er ikke er blåst opp.

Dette gjør det enkelt å transportere den rundt i verden mens du utforsker de beste surfingstedene.

Vi har et bredt spekter av oppblåsbare SUP'er i forskjellige design og fra forskjellige merker som Fanatic, STX og Ten Toes.

Har dere noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med vårt Customer Connection Team enten via e-post eller telefon.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser