Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Kiteboard Stropper & Bindinger

  Filter
Merker
Skostørrelse
Kjøre Stil

Skal jeg gå for Kiteboard-bindinger og støvler, eller skal jeg gå for kiteboard-stropper?

Dette er et spørsmål som hver kiteboarder spør seg selv på et tidspunkt i sin kitesurfing karriere. Dette er faktisk et veldig godt spørsmål, som man kan ta noe hensyn til for å finne ut siden det er positive og negative sider i begge oppsettene.

Kiteboarding er inspirert av wakeboarding og har mye likhet med denne sporten. Men det er en dramatisk forskjell mellom selve trekket. Du har kanskje sett et brett eller to på stranden med et sett med wakeboard bindinger og støvler montert på dem. Selv om mange ryttere foretrekker stropper, er mange ryttere også nysgjerrige og beveger seg mot det "originale" oppsettet som ble inspirert av wakeboarding.

Hvis vi tar en titt på verdens beste boarders Som Youri Zoon, Alex Pastor, og Alberto Rondina, ser vi at disse kiteboardene bruker kiteboard-bindinger og støvler.

Kiteboard bindinger - litt vanskeligere

Å bruke Kiteboard-bindinger og støvler kan være litt vanskeligere enn å bruke Kiteboard-stropper, men når du kommer forbi den bratte læringskurven, vil du kunne ri med mer kraft og stil enn du noensinne gjorde før.

Så for å oppsummere: Begynnere bør velge kiteboarding stropper til de får følelsen av det grunnleggende, og hvis de liker det - hold seg til det. Du kan enkelt bli svært dyktig ved å bruke kiteboard stropper. Når du blir mer erfaren og kanskje ønsker å prøve et nytt oppsett, er kitesurf-bindinger og støvler verdt å prøve.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser