Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Triks Pilot 18/19 Snowboard

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Kjør sikksakk ned bakkene i alpinanlegget eller kjøre off-piste i den myke puddersnøen. Hvis du ser på det snøfylte fjellet som din personlige lekeplass, da har nok Burton det rette snowboardet til deg her.

PurePop Camber Bend (bueformen) på dette boardet resulterer i surfende rocker i både tip, tail undersiden på camber. Dermed får du et skikkelig surfende og lekende snowboard som er stappfull av gode egenskaper.

Dette snowboardet har medium til aggressiv flex og er designet med en Super Fly II 700 grams trekjerne og Squeezebox-profilen. Kjernen sørger for at alle de ulike områdene på boardet har den nødvendig flex på alle de spesifikke punktene og til enhver tid slik at Trick Pilot skal kontinuerlig prestere på sitt beste. Squuezebox -teknologien gjør at du får en god kontroll og pop på dette svært energifylte boardet. Squeezebox er en profilert kjerne som sørger for den umiddelbare responsen i tip og tail.

Trick Pilot er også bygget opp med Burton sin egen Carbon I-Beam Technology. Dette er en lettvektet ryggrad bestående av karbon som optimaliserer boardets pop samt et langvarig snap.

Spesifikasjoner

Snowboard Flex:
6
Bindings system:
Channels
Form:
True Twin
Nivå:
Begynner, Øvet, Avansert
Kjøre Stil:
All Mountain, Freeride
Bredde:
Standard
Bindinger:
Ikke inkludert
Kjerne materiale:
Tre, Karbon
Miljøvenlig:
FSC Sertifisert Tre
Kjønn:
Mann

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro