Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Chima Ferguson Sneakers

(5)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Skateskoene som du ser på her fra Vans, er signaturutgaven til Chima Ferguson.

Dette er sneakers som er svært holdbare. Laget med solid canvas og semsket skinn på overdelen. Dermed kan du sparke mye i fra deg på skateboardets griptape, uten at skoene slites ut.

Chima Ferguson Sneakers kommer med en UltraCush Lite -fotseng som sørger for rask og responsiv demping, i tillegg til å gi en naturlig og god passform. Vans bestemte seg også for å tilføye Duracap-gummi i frontområdet av føttene, noe som støtter opp hele konstruksjonen på disse skoene. Og med det karakteristiske grepet som Vans Waffle -yttersålene gir, så kan du være sikker på at du her får et par glimrende skatesko. Designet med en lav overdel samt skolisser som vil gi deg en lett, tett og god passform.

Ferguson er fra Canada og er en del av Vans sitt pro skate team. Han har en massevis av stil og er en smooth type skater som har en massevis av tekniske triks oppi ermet. Signaturutgaven av disse skateskoene er ment for ja, nettopp skateboarding - men de kan også brukes til andre kategorier inne skating så vel som til dagligdags bruk også.

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (5)

Sykt bra
Fredrik Hanserud (Jaren)
22-08-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Perfect Gift!
Maryanne Crawley (Farmington Hills)
04-01-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 5 omtaler
SkatePro