Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
YGW

Digger Oversized SCS Titanium Sparkesykkel Bar

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Youth Gone Wild serien kommer med en titanium bar med stivhet og vekt som finnes i barene av stål, men denne baren i titanium kommer med en halvert molekylvekt. Så da er den også nesten like lett i vekten som de i aluminium, men fortsatt like sterk som de barene i stål. Den største fordelen med et sparkesykkel styre laget i titanium er forlengelse -og trekkstyrken. Dette gjør at de er ekstremt fleksible i forhold til barene laget i stål eller aluminium. Og det er nettopp denne egenskapen som gjør at holdbarheten på denne baren er veldig god.

Med hensyn til prisen og de mekaniske egenskapene denne baren i titanium har, så anbefaler vi dem kun til de godt trente rytterne eller de som kjører på profesjonelt nivå. Dette er på grunn av at de kan knekke i likhet med alle andre barer som finnes der ute, hvis de ikke blir brukt på riktig måte.

Digger baren fra YGW er laget i et herlig BMX design som gjør at den takler harde landinger bedre, i tillegg til å ha en bedre holdbarhet enn designet på andre barer. Denne baren er oversized med en ytre diameter på 35 mm og som veier kun 777 gram. Den er rett og slett et supert valgt til erfarne ryttere som skal ut å street kjøre på sparkesykkel.

Spesifikasjoner

Kompatibel med:
SCS
Bar-end passer med:
Stål
Bar høyde:
660mm
Bar bredde:
660mm
Bar materiale:
Titanium
Bar ytre diameter:
35mm (Oversized)
Bar indre diameter:
32mm
Vekt:
777g
Backsweep:
Ingen
SCS Ready:
Ja
Kompressjon system inkludert:
Nei
Vis alle

SkatePro