Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
YGW

Millennium Titanium Oversized SCS Sparkesykkel Styre

(6)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Youth Gone Wild's serie av titan-styrer kommer med en lignende stivhet-i-forhold-til-vekt ratio som styrer laget av stål, men med halvparten av den molekylære densiteten. Dette gjør disse titan-styrene nesten like lette som aluminium, men med styrken til stål.

Den største fordelen ved å bruke titan kommer fra dets evne til å forlenge seg og dets trekkstyrke. Det gjør at disse styrene føles ekstremt fleksible i motsetning til styrer laget av stål eller aluminium. Det gjør de også holdbare. Titan vil i større grad bøye seg tilbake til sin originale posisjon istedenfor for å forbli bøyd.

Tar man prisen og de mekaniske egenskapene i betraktning vil vi anbefale disse titan-styrene primært til riders på et visst nivå - noe erfaren til profesjonell som et minimum. Dette er fordi de kan knekke akkurat som styrer av andre materialer om de ikke brukes riktig.

Dette Millennium styret kommer med et Y-formet styre med et styrket tverrsnitt. Styret har litt upsweep som gjør det mer holdbart. Det er bygget til SCS kompresjon og har en vekt på kun 765 gram. Et fantastisk valg for ryttere som leter etter en park-lignende vekt til street set-ups.

Spesifikasjoner

Kompatibel med:
SCS
Bar-end passer med:
Stål
Bar høyde:
660mm
Bar bredde:
660mm
Bar materiale:
Titanium
Bar ytre diameter:
35mm (Oversized)
Bar indre diameter:
32mm
Vekt:
763g
Backsweep:
Ingen
SCS Ready:
Ja
Kompressjon system inkludert:
Nei
Vis alle

omtaler   (6)

Den bedste bar på markedet
Theis Rasmussen (Tjele)
11-03-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 6 omtaler
SkatePro