Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
YGW

Flight Titanium Oversized SCS Sparkesykkel Bar

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Titanium barene fra Youth Gone Wild kommer med samme vekt-til-stivhet fordeling som stål bars har, men kun med halv molekylvekt. Det er dette som gjør at titanium barene nesten like lette i vekt som aluminium barene er. Holdbarheten til titanium barene er faktisk like holdbare som stål barene. Den største fordelen med å bruke titanium barene er den forbedret fleksibiliteten som er utrolig stor i forhold til barene som er laget i stål -og aluminium. I tillegg til å være ekstremt tøyelig så er er også baren sterkere og har en bedre holdbarhet. I stedet for å brekke og bøye seg, så vil den tøyelige titanium baren på grunn av sin fleksibilitet rette seg opp igjen til sin vanlige form.

Med tanke på prisen og de mekaniske egenskapene titanium baren har - så anbefaler vi hovedsakelig disse barene til ryttere som har en viss erfaring. Man burde minst være viderekommende eller profesjonell rytter. Dette er på grunn av at disse barene kan brekke som alle andre barer i verden, hvis de ikke brukes på riktig måte.

Flight baren er en forsterket T-bar med blant annet en forsterket kiler omkring området hvor toppen møter det nedgående røret. Den er litt lettere i vekt enn Digger baren med en vekt på kun 736 gram. Baren er oversized og den ytre diameteren er på 35 mm, i tillegg er den også SCS klar.

Spesifikasjoner

Kompatibel med:
SCS
Bar-end passer med:
Stål
Bar høyde:
660
Bar bredde:
660
Bar materiale:
Titanium
Bar ytre diameter:
35mm (Oversized)
Bar indre diameter:
32mm
Vekt:
763g
Backsweep:
Ingen
SCS Ready:
Ja
Kompressjon system inkludert:
Nei
Vis alle

SkatePro