Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

TI Trikse Sparkesykkel Bar

(3)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Tukno var navnet på denne baren i gamle dager da Dakota Schuetz hadde sine rides med Lucky. Formen på denne baren leverte virkelig varene og viste seg å være stødig nok for hans type rides - godfølelsen og den rette vekten som Kota fikk med denne baren var også nok til å sende hans ferdigheter til enda flere verdensmesterskap.

I dag er Kota et eget merke som drives av rytteren selv, Dakota "Kota" Shuetz. Han har tatt med seg sin signaturform på denne baren til sitt eget merke og tilbyr deg den her i en ettertraktet utgave av titan.

Med tanke på prisen og de mekaniske egenskapene som man finner på barer laget fra titan - Så anbefaler vi hovedsakelig disse titan-barene til ryttere som holder et visst ferdighetsnivå. Viderekommende -til profesjonelt nivå som et minimum. Denne anbefalingen skyldes den enkle grunnen av at også disse titanbarene kan brekkes over - akkurat som barer laget fra andre materialer hvis dem ikke brukes på rett måte med rett en teknikk.

Spesifikasjoner

Kompatibel med:
Standard HIC, SCS
Bar-end passer med:
Stål
Anbefalt clamp størrelse:
Double
Bar høyde:
610
Bar bredde:
610
Bar materiale:
Titanium
Bar ytre diameter:
35mm (Oversized)
Bar indre diameter:
32mm
Vekt:
734g
Backsweep:
SCS Ready:
Ja
Vis alle

omtaler   (3)

Rask og effektiv levering. Eneste minus at clamp ikke passet til bar, selv om vi spurte om delene passet sammen.
Øyvind Proos (Tolvsrød)
21-01-2019
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Takk for ros på leveringen. Vis det er noe du ikke er fornøyd med, så vil vi selvfølgelig gjøre alt vi kan for å rette opp feilen :)
Vis alle 3 omtaler
SkatePro