Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Split Rullesko Grå/Rosa

(33)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Heelys Split Rullesko Grå/Rosa for jenter er en rullesko med det opprinnelige ett-hjulede design for å oppnå den opprinnelige Heelys følelse. De har en logo på siden og klassiske lisser med forbedret dual density lettvekts yttersåle. Finnes i fargene grå/rosa, i både barn og voksne størrelser.

Spesifikasjoner

Lys:
Nej
Vis alle

omtaler   (33)

Kjempefine sko
Ida Schau Kollerud (Drammen)
27-12-2015
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Min datter er vildt glad for dem.
Vicki Bang Groth
24-04-2016
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Super
kristina guldal jakobsen
13-04-2016
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Jeg havde ikke været opmærksom, så str. var forkert, retur med dem og en tlf. samtale med hjælp - nyt par ankom - igen min "soven i timen" havde kun 1 hjul, retur og så valgte barnet selv og hvad skete - de nye og rigtige var her allerede dagen efter. Flot
Lone Jørgensen (Viborg)
02-03-2016
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Fik dem byttet uden problemer med fragten retur. Rolig og behagelig telefon samtale. Dog var de 1 nummer for store...ønskede et sortiment, der ikke var spredt i str.
Sanna P.
20-10-2015
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Dejligt at samtalen var behagelig. Generelt kan jeg nævne at Heelys er lidt specielle ift. størrelserne. Der er desværre ikke noget der hedder str 41 (eller 36 samt 37). Det er ikke fordi størrelserne springer men fordi de oprindelige størrelsesangivelser er i amerikanske mål og for at omregne det til vores målstørrelse indregner man forskellen ved at undlade de ovennævnte størrelser. Så i praksis springer skoens faktiske størrelse ikke men det gør størrelsesangivelserne som bruges. /Christian
It was very hard to find this size online or in the shops, so I was glad to have found this pair of Heelys at Skate Pro. Shoes seemed well made and in good order. I had bought a half size larger than my daughters normal UK shoe size but found that they're a fit but not slightly larger as hoped. All in all a good product and good service from Skate Pro.
Darren F. (London)
20-05-2016
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 33 omtaler
SkatePro