MENY
×
Tilbake |

Orangatang Kegel Longboard Hjul

NOK 179,-
Orangatang wheels
Zoom
Vennligst velg diameter + hardhet 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Orangatang Kegel er en god snarvei til høye hastigheter. Med en stor diameter på 80mm genererer hjulet høye rulle hastigheter, mens en moderat bredde på 56 mm gir en fin balanse mellom grep og slide respons.
Ytreleppens like profil er fleksibel nok til å gi godt grep og samtidig sikre konsistent ytelse om hjulet brukes til slides. Den kortere indre leppe har en inadvent fasett for bedre trekkraft og forutsigbare drifts. Et fullt eksponert 46mm kjerne med en dyp "valley" formet tverrsnitt reduserer vekten samtidig som det gir god akselerasjon, masser av fart, og sprø slides.

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
80mm
Hjulbredde:
56mm
Hjul per pakke:
1
Kulelager og spacers:
Ikke inkludert
Hjulmateriale:
PU støpt
 

Omtaler

Superfedt downhillhjul! Jeg kan klart anbefale dette hjul, også selvom at vi bor i et mindre bakket land. Rullehastigheden vil være markant højere til både DH og Cruise på trods af det mindre kuperet landskab. Kan også bruges til meget hurtig freeride, da uretanen er ret smooth. Den bløde uretan sikrer et rigtig godt grip sammen med den meget skarpe kant, som vil bore sig ned i asfalten og give ekstra modstand.
Christoffer Kenter SkatePro Team Rider (København Ø)
28-12-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Men der er ikke stor nok bakker i danmark hvor man kan udnytte dens fulde fart, så hvis du skal købe et downhill hjul til danskebakker så bliv under 75 mm :)
Lasse Hjort
08-03-2015
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Köpte dessa hjul då jag använder longboarden istället för cykel och jag är mer än nöjd med dessa och rekommenderar dom starkt.
Svante s. (Bollnäs)
16-08-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!