Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

California Roll Wheels

(10)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

4-pakning Shark California Roll Hjul er formålslaget til cruiser-skateboards, longboards og surfskates. Den høye uretankvaliteten brukt på disse hjulene gjør dem svært slitesterke - midt i blinken for shredding. Formet med skateboardvennlig SHR-PU-gummi (Super High Rebound) og lar deg skate raskt samtidig som vibrasjoner også blir dempet. Middelsstore 60 mm hjul er ganske så allsidige og passer for alle slags kjørestiler innen longboarding.

Dette er myke og svært grippy Shark hjul med en hardhet på hele 78A som er midt i blinken for en smooth kjøretur med din Cruiser - eller kontrollerte slides ved høy fart med et Downhill Board.

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
60mm
Hjulhardhet:
78A
Hjul per pakke:
4
Hjulmateriale:
PU støpt, SHR
Vis alle

omtaler   (10)

Fantastisk gode hjul! Funket akkurat som forventet. Ruller fort, stabilt og kommer seg over hinder som steiner, pinner eller hva enn som måtte ligge i veien.
Kaspar Matias nybø (EGERSUND)
31-03-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Jeg er blevet virkelig glad for mine Shark wheels i hvid. De er vildt flotte og flippede til den gode side med den firkantede illusion. De sidder perfekt på mit 1987 Nicky Guerrero G&S Cyclops og hænger på væggen! Kan kun anbefale dem.
Frederik Malmvig (Hillerød)
06-01-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Great product!!
Jinkee uy (Newport)
10-11-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Great wheels for my penny board. My campus has brick walkways and I needed something that wouldn't send me flying when I hit one wrong.
Hannah Jones (Charlottesville)
27-07-2020
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 10 omtaler
SkatePro