Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Switchblade 2019 Kite

Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Hvis Cabrinha som kitboardingmerke er et velkjent navn for deg, da har du muligens også hørt om Switchblade, som er en ikonisk kite. Den er stappfull av allsidige egenskaper som passer ypperlig til freeriding, cruising, freestyle, wavesurfing, foilboarding pluss mange flere bruksområder i vinden.

Med Switchbladekiten så vil du få en virkelig god hengetid, smooth levering av kraft og en utmerket prestasjon i motvind.

Egenskaper:

  • 1X Security

Når du aktiverer 1X Security -sikkerhetssystemet, så drepes all kraft til din kite umiddelbart og den vil dermed hvile helt ubevegelig både på vann -eller land.

  • Dynamic Arc

Denne teknologien tillater din kite to forskjellige bueformer. Den har en bueform når den er i luften, og en annen bueform når den hviler på vannet for å åpne seg enda litt mer - før den vil fly opp i luften igjen.

  • High Tenacity Dacron

Dette er materialet som Cabrinha bruker for å forbedre kiten sin evne til å holde sin struktur intakt, samtidig som det bekjemper deformasjon mens kiten er i luften. Dette reduserer også forlengelse og resulterer dermed i en mer presis og forutsigbar kite.

  • Power Control

Hver eneste "pig tail" -koblingskontakt til de bakerste linjene på kiten, har 3 kraftinnstillinger som du kan velge mellom. Valgmuligheten med posisjonen i midten, er den anbefalte posisjonen fra produsenten. Velg knuten som er posisjonert med minst avstand til selve kiten for å skape enda mer kraft. Velg knuten som er posisjonert med minst avstand til selve rytteren for å skape mindre kraft.

  • Pure Profile Panels

For å gi sine kites ekte og stabile aerodynamiske profiler, så har Cabrinha plassert paneler i designet veldig strategisk. Dette forbedrer effektiviteten, selve ytelsen og prestasjonsområdene til kiten.

  • Skeletal Frame

Denne teknologien sikrer strukturen til din kite ved bruk, og vil gjør den mer stabil. Dette gjør det også mye enklere å få liv på din kite igjen.

  • Sprint System W/ Airlock

Dette store airlock-systemet sørger for en rask oppblåsing , samt en rask deflasjon etter økten. Hvert strut kan låses for å holde kiterammen stiv og isolert mot alle deflasjoner fra resten av kiten.

For å lese bruksanvisningen - Klikk her

Kompatible deler

Finn produkter som er kompatible med Cabrinha Switchblade 2019 Kite:

Kompatible deler

Spesifikasjoner

Kite Bar:
Ikke inkludert
Kite-liner:
4 Liners
Kjøre Stil:
Foil, Freeride, Freestyle, Wave
Vis alle

SkatePro